ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Super League: Εργοτέλης – Άρης 1-1 (video)

Για την 6η αγωνιστική της Super League Εργοτέλης και Άρηςαναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον βούρκο του Παγκρητίου, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Sankare στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τους Κρητικούς να «απαντούν» στο 93’ με τον Budimir και να «κλέβουν» έτσι τον βαθμό.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο
Κουτσιανικούλης απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Βελλίδη, με τον γκολκίπερ των «κίτρινων» να αποκρούει εύκολα, ενώ στο 14’ το σουτ του Φραγκουλάκη πέρασε άουτ. Η απάντηση των Θεσσαλονικέων ήρθε στο 22’ με τον Faty να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Pirson να μαζεύει την μπάλα. Στο 36’ ο Romano προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει, όμως ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Σε ένα κακό σε γενικές πρώτο μέρος και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια, ο Sankare με σουτ στην κίνηση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το προβάδισμα στον Άρη.
Στα πρώτα είκοσι λεπτά της επανάληψης, οι δύο τεχνικοί με αλλαγές ανακάτεψαν την τράπουλα, με συνέπεια το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και να μην σημειωθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Έτσι φτάσαμε στο 65’, όταν ο Leal είδε το πλασέ του να αποκρούεται από τον Βελλίδη. Ο ρυθμός στη συνέχεια «έπεσε» ξανά αισθητά με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 77’ με τον Κατσικοκέρη, ο οποίος είχε μπει στο 73’ στο ματς. Ο Άρης έριξε περισσότερο το βάρος του στην άμυνα και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος από στημένες φάσεις, όπως το φάουλ του Καπετάνου στο 84’ που πέρασε λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης, αν και έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Wisio με δεύτερη κίτρινη κάρτα (81’), βγήκε μαζικά μπροστά και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Beto (88’) και Leal (90’), πριν φτάσει τελικά στο 1-1 με κεφαλιά του Budimir στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+3’).
Σκόρερ: Sankare 45+2’ / Budimir 90+3’
Κόκκινη: Wisio 81’
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης: Pirson, Wisio, Romano, Junior, Shashiashvili, Hieblinger, Σαρρής (54′ Beto), Jovanovic, Φραγκουλάκης (73′ Κατσικοκέρης), Budimir, Κουτσιανικούλης (54′ Leal)
Άρης: Βελλίδης, Dickoh, Παπαστεριανός, Sankare, Michel, Faty, Καπετάνος, Umbides, Acosta (52′ Iacob), Καζναφέρης (59′ Neto), Πρίττας
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Εργοτέλης – Άρης 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: