ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στην Τρίπολη Αστέρας και Ξάνθη σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου 29 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 28΄ με τον Rayos.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Ξάνθης θα περίμενε καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του, καθώς οι Ακρίτες προηγήθηκαν μόλις
στο 29ο δευτερόλεπτο με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου, ο οποίος εκτέλεσε με κεφαλιά τον τερματοφύλακά του. Οι Αρκάδες συνήλθαν γρήγορα από το σοκ και παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης το οποίο και πέτυχαν με τον Rayos στο 28΄. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πίεσαν ακόμα περισσότερο για να πάρουν το προβάδισμα, μάλιστα, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 54΄ για τράβηγμα του Καζάκη στον Pulido, με τον Ισπανό να χτυπά τον αντίπαλό του στη συνέχεια και να μην αποβάλλεται. Στη συνέχεια η Ξάνθη πίεσε τους αντιπάλους της, οι οποίοι, όμως, δε σταμάτησαν να ψάχνουν το γκολ. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων δε στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ στην καλύτερη στιγμή του β΄ ημιχρόνου, ο Βλαχοδήμος στις καθυστερήσεις πλάσαρε άουτ με τον Jacobo εξουδετερωμένο και το 1-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 28΄ Rayos / 1΄ αυτ. Αργυρόπουλος
Συνθέσεις
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος (74΄ Τσαμπούρης), Pulido, Bartolini, Πιπίνης, Ucerro (67΄ Navaro), Juanito, Rayos, Breska (70΄ Gonzalez), Egon, Perrone
Ξάνθη: Viviani, Σταθάκης (7΄ Μπέρτος), Φλίσκας (46΄ Dica), Edimar, Stasiak, Marcelinho, Dani, Poy, Καζάκης, Κομεσίδης, Βασιλακάκης (80΄ Βλαχοδήμος)
Σε λίγο τα γκολ από το Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: