ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Super League: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 (video)

Για την 8η αγωνιστική της Super League  ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-3 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα γκολ των «πράσινων» σημείωσαν οι Cleyton στο 32’, Quincy στο 55’ και Leto στο 68’, ενώ για τον «Δικέφαλο» μείωσε στο τελικό σκορ ο Vieirinha με πέναλτι στο 85’.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη καλή φάση στο 11’, καθώς το σουτ του Leto πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χαλκιά. Στο 13’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στον καρπό του Boumsong, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζετε. Στη συνέχεια ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και απείλησε στο 23’ με φοβερό σουτ του Vieirinha, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Καπίνο. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, οι «πράσινοι» στο 32’ άνοιξαν το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cleyton. Στο 35’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν μια καλή
ευκαιρία με τον Φωτάκη. Από κει και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά και έτσι το 0-1 ήταν και το σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Καλύτερα μπήκε και στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε στο 55’ να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Χαλκιά. «Δράστης» ο Quincy και άτυχος ο Cirillo, καθώς η μπάλα κόντραρε πάνω του. Στο 63’ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ νίκησε σε τετ α τετ τον Zeca, αλλά στο 68’ ο Έλληνας πορτιέρο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Leto, με συνέπεια να γίνει το 0-3. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 85’ όταν και οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Vieirinha. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι το «τριφύλλι» έφυγε από την Τούμπα με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του.
Σκόρερ: Cleyton 32’, Quincy 55’, Leto 68’ / Vieirinha πεν. 85’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου (61′ Γιάννου), Contreras (46′ Cirillo), Φωτάκης, Vieirinha, Lazar, Sznaucner, Etto, Arias (58′ Spadacio)
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Boumsong, Sarriegi, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (74′ Vitolo), Simao, Zeca (94′ Μαυρίας), Quincy, Leto, Cleyton (75′ Toche)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: