ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Super League: Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-0 (video)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική στη Super League. Μητρόπουλος και Rocha με πέναλτι οι σκόρερ για τους νικητές, με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι καθώς αποβλήθηκε ο Edimar στο 65΄.
Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν στο 35΄ με κεφαλιά του Μητρόπουλου έπειτα από σέντρα του Χαριστέα. Στο 65΄ ο Camara ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Edimar. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, ενώ απέβαλε τον αμυντικό της Ξάνθης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Rocha, ο
οποίος ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο 72΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0. με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
Σκόρερ: 35΄ Μητρόπουλος, 67΄ πεν. Rocha
Συνθέσεις
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρουμάνος, Κούσας, Rocha (82΄ Σιόντης), Bumal (56΄ Θεοδωρίδης), Χαριστέας, Edjeguele, Dolezaj, Μητρόπουλος, Ady, Camara
Ξάνθη: Viviani, Edimar, Poy, Markovski, Marcelinho, Mara (53΄ Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Stasiak, Dani, Dica (59΄ Βασιλακάκης)
Tα γκολ από το Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: