ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1 (video)

Για την 5η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-1 της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες». Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Becerra στο 9’ και Τζημόπουλος στο 69′, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Λαμπρόπουλος στο 44′.
Καλύτερα ξεκίνησε τον αγώνα ο ΠΑΣ που κατάφερε μόλις στο 9’ να ανοίξει το σκορ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Becerra. Στο 13’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως ο Bakayoko, αν και βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Galinovic δεν κατάφερε να
σκοράρει. Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΣ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στη συνέχεια ο ρυθμός «έπεσε» αισθητά και η Κέρκυρα προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως επιτυχία, αφού οι γηπεδούχοι έκλειναν σωστά τους χώρους. Τελικά στο 44’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου να φέρουν το ματς στα ίσα. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κέρκυρα λίγο έλειψε στο 45’ να γυρίσει το ματς, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κηπουρού. Έτσι το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Κακός ο ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με την Κέρκυρα πάντως να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά σιγά ο ΠΑΣ βρήκε τον ρυθμό του και στο 69’ έφτασε στο 2-1 με σκόρερ τον Τζημόπουλο, ο οποίος με προβολή νίκησε τον Galinovic. Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάρισε, όμως η μπάλα μετά το σουτ του Metin σταμάτησε στο δοκάρι του Κηπουρού. Στο 79’ η Κέρκυρα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και πάλι με πρωταγωνιστή τον Τούρκο. Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήρθε στο 80’ με τον Galinovic να νικάει τον Γεωργίου. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς και έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Σκόρερ: Becerra 9’, Τζημόπουλος 69′ / Λαμπρόπουλος 44′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Bouzid, Κώτσιος, Lila, Τζημόπουλος, Κυριάκος, De Vincenti (46′ Vila), Γεωργίου, Becerra (52′ Cuevas), Bakayoko (72′ Keita)
Κέρκυρα: Galinovic, Σακελλαρίου (61′ Κοντοδήμος), Wenzel, Majstorovic, Gustavo, Lovin (70′ Metin), Osman, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Γιάντσης (59′ Ιωάννου), Maznov

Το video με τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1
Δείτε περισσότερα θέματα 
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: