ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – Πανιώνιος 2-1 (video)

Ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο μετά από 8 αγωνιστικές επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57΄ με το Schembri, αλλά ο Αναστασάκος με δύο τέρματα στο 61΄ και το 64΄ έκανε την ολική ανατροπή.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αλλά επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρείται. O Πανιώνιος προηγήθηκε στο 57΄ με κεφαλιά του Schembri και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο
Αναστασάκος. Ο Έλληνας στράικερ έφερε το παιχνίδια στα ίσια στο 61΄, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, και στο 64΄ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης
Σκόρερ: 61΄, 64΄ Αναστασάκος / 57΄ Schembri
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Thomas, Τάτος, Zuela, Epstein (77΄ Δημούτσος), Brito (82΄ Μπάλλας), Μήτρογλου, Καραγκούνης (60΄ Αναστασάκος)
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Krkvelia, Schembri, Kuqi, Σάμαρης (69΄ Κολοβός), Kumordzi, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Cocalic, Πετκάκης, Ρόκας (79΄ Milovanovic)
Tα γκολ από το Ατρόμητος – Πανιώνιος 2-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: