ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Ατρόμητος 2-2 (video)

Χωρίς νίκη μετά από έξι παιχνίδια στη Super League έμεινε η Κέρκυρα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 26΄ με τον Καραγκούνη, οι Φαίακες ανέτρεψαν την κατάσταση με τους Γραμμόζη στο 38΄ και
Αγρίτη στο 50΄, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τάτος στο 80΄.
O «βαρύς» αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις δύο ομάδες να προσφέρουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 26΄ με κεφαλιά του Καραγκούνη, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν. Οι Φαίακες μετά το 30΄ ανέβασαν στροφές και στο 38΄ ο Γραμμόζης με μακρινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Αγρίτης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. H ομάδα του Γιώργου Δώνη άργησε να συνέλθει από το γκολ που δέχθηκε, αλλά στο τελευταίο 20λεπτό πίεσε για την ισοφάριση και δικαιώθηκε στο 80΄ όταν ο Τάτος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 38΄ Γραμμόζης, 50΄ Αγρίτης / 26΄ Καραγκούνης, 80΄ Τάτος
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Wenzel, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (84΄ Maznov), Majstorovic, Hable, Κοντοδήμος, Osman, Hustavo, Ιωάννου (88΄ Γιάντσης)
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Thomas, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67΄ Γιαννούλης), Μήτρογλου, Zuela, Pitu Garcia (58΄ Brito), Epstein, Καραγκούνης (75΄ Δημούτσος)
Τα γκολ από το Κέρκυρα – Ατρόμητος 2-2 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: