ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League, αλλά οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2). Σκόρερ για την ομάδα του Valverde οι Djebbour και Mirallas, Μάντζιος και Γεργίου για τους φιλοξενούμενους.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν από το ξεκίνημα του αγώνα τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα της ομάδας του Αναστόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 21΄, με τον Costanzo να σταματά σε τετ α τετ τον Jorge Lopez. Το «γόρδιο δεσμό» για τον Ολυμπιακό έλυσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Djebbour με κεφαλιά,, ενώ είχε προηγηθεί η ασταθής απόκρουση του Carroll σε σουτ του Φετφατζίδη.
Το γκολ του Djebbour έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του
Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στις αρχές του δεύτερου μέρους και προηγήθηκε με 2-0 στο 62΄ με τον Mirallas. Ο ΟΦΗ δεν παράτησε το ματς και «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» μέσα σε τρία λεπτά. Στο 74΄ ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Costanzo και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77΄ ο Γεωργίου έκανε το 2-2 πεσμένος στο χορτάρι μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Lopez και σουτ του Καμπάνταη. Στο χρόνο που απέμενε, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.
Σκόρερ: 45+1΄ Djebbour, 62΄ Mirallas / 74΄ Μάντζιος, 77΄ Γεωργίου
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Μανιάτης, Mellberg, Marcano, Djebbour, Mirallas, Φετφατζίδης, Holebas, Orbaiz (70΄ Modesto), Makoun (80΄ Pantelc), Abdoun (46΄ Ibagaza)
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Bulut, Μάντζιος, Kalajdzic, Bodor (76΄ Ρόβας), Γεωργίου, Sisic (68΄ Καμπάνταης), Jorge Lopez, Jordi Lopez (70΄ Veron)
Τα γκολ από το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)
Δείτε όλα τα γκολ

Τα γκολ από το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)
Ολα τα νέα της σούπερ λίγκα ΕΔΩ
sportena
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: