ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 4-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League και πήρε τη νίκη με 4-0. Σκόρερ για την ομάδα του Ferreira οι Boumsong (7΄), Leto (25΄, 57΄πεν.) και Κατσουράνης (32΄), δοκάρι είχε στο 76΄ ο Καραγκούνης.
Οι «πράσινοι» μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να το «καθαρίσουν» από νωρίς και προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Boumsong. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά
πήρε το «ριμπάουντ» και την έστειλε στα δίχτυα. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Shashiashvili και Leal, αλλά ο Παναθηναϊκός στο 25΄ διπλασίασε τα τέρματά του με το Leto. Στο 32΄ ο Κατσουράνης έκανε το 3-0 με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στη συνέχεια υπήρξε διακοπή διάρκειας 7 λεπτών λόγω υβριστικών συνθημάτων, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει.
Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, ο Κατσουράνης υποχρέωσε τον Pirson σε εντυπωσιακή επέμβαση. Το «τριφύλλι» συνέχισε να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και στο 57΄ ο Leto μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Hieblinger. Στο 67΄ ο Zeca έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ, ενώ στο 76΄ το σουτ του Καραγκούνη τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Pirson, με το 4-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 7΄ Boumsong, 25΄, 57΄ πεν. Leto, 32΄ Κατσουράνης
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Sarriegi, Boumsong (29΄ Kante), Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης (66΄ Καραγούνης), Quincy, Zeca, Leto, Cleyton (79΄ Μαυρίας)
Εργοτέλης: Pirson, Shashiashvili, Jovanovic, Hieblinger, Dadomo, Junior (57΄ Κυριακίδης), Oliseh, Φραγκουλάκης (44΄ Κουτσιανικούλης), Romano, Leal, Budimir (44΄ Κατσικοκέρης)
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 4-0 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: