ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χορηγός της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η «Turkish Airlines»!!!

Σε καιρό κρίσης, κάθε προσφορά δεκτή. 
Αυτό σκέφτηκε η ΚΑΕ Καβάλας, που την Πέμπτη ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της
συνεργασίας με την «Turkish Airlines» που πλέον θα κοσμεί τις φανέλες των παικτών της ομάδας, που αγωνίζεται στην Α1.
«Η ΚΑΕ Καβάλα, μία ομάδα η οποία διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια αλλά και το
ήθος της, πρόσφατα μάλιστα παρέλαβε το βραβείο "Ευ αγωνίζεσθαι" από τον ΕΣΑΚΕ, είναι ένας σύλλογος μέσα από τον οποίο η Turkish Arlines θα προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τη Βόρεια Ελλάδα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και της επιχειρηματικότητας» αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου. Εκτός από χορηγός, η «Turkish Airlines» θα είναι και η επίσημη αεροπορική εταιρία της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας.
«Σε εποχές δύσκολες για όλη την ελληνική κοινωνία, αλλά και για το ίδιο μπάσκετ, πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της, χωρίς να αδιαφορεί για την ανάπτυξή της. Η σύναψη συνεργασίας με την Turkish Airlines, που αναλαμβάνει επίσημη αεροπορική εταιρεία της ΚΑΕ, κινείται σε αυτά τα πλαίσια, της «θωράκισης» του συλλόγου μας» δήλώσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Καβάλα, κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Turksih Airlineς τόνισε: “Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την ΚΑΕ Καβάλα, μία εκ των κορυφαίων περιφερειακών ομάδων μπάσκετ της Ελλάδας. Η Turkish Airlines βρίσκεται εδώ για να εξυπηρετεί και να συνεργάζεται με όλες τις αθλητικές ομάδες που κάνουν σοβαρή προσπάθεια.
Για εμάς η πόλη της Καβάλας είναι πολύ σημαντική, ως ένα κομμάτι της Βόρειας Ελλάδας. Έχει την προοπτική να αποτελέσει ένα σπουδαίο εμπορικό κόμβο, αλλά και τουριστικό προορισμό».
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

tania είπε...

Φίλε Κώστα δεν συμφωνώ μάυτήν την ενέργεια και μάλιστα σάυτους τους καιρούς!
Τι να πω οι κοντοχωριανοί μου δεν το σκέφτηκαν καλά αποψή μου!
Καλή συνέχεια...