ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα στην κηδεία του Γιγουρτάκη [video]

Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα στην κηδεία του αγαπημένου της Νίκου Γιγουρτάκη.
Στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου κηδεύτηκε ο 30χρονος επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης. Πλήθος φίλων και συγγενών τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.
Στην κηδεία βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του, Χριστίνα Κολέτσα, που

κατέρρευσε και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει με λυγμούς.
Yποβασταζόμενη και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, η Χριστίνα Κολέτσα αποχαιρέτησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της: Τον Νίκο Γιγουρτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο αληθινό έρωτα που έζησε ποτέ.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε από πολύ νωρίς στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία του 30χρονου επιχειρηματία. Όμως, στην διάρκεια αυτής, δεν άντεξε να μείνει μέσα. Κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα της να την μεταφέρουν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Εκτός από την Χριστίνα Κολέστα, στην εκκλησία ήταν και η σύντροφος του Γιγουρτάκη που τον βρήκε με σπασπούς στο κρεβάτι λίγο πριν πεθάνει.
Η Χριστίνα Κολέτσα, που επί 2.5 χρόνια διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος Γιγουρτάκης δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή. Αποτύπωσε τα συναισθήματά της και τις σκέψεις της στο γράμμα με το οποίο του είπε το τελευταίο αντίο.
«Δεν θυμάμαι καν πριν πόσα χρόνια σε γνώρισα γιατί από εκείνη την μέρα και μετά ήταν σαν να σε ήξερα από την ημέρα που γεννήθηκα. Ποτέ δεν προσδιόρισα ως τι ήσουν δίπλα μου. Ήσουν όμως πάντα δίπλα μου. Πάντα ήξερα πως αυτό που μας ένωσε ήταν κάτι μαγικό. Και η αγάπη μας δεν θα σβήσει ποτέ. Είχα δίκιο. Ποτέ δεν θα σβήσει. Γιατί εσύ είσαι το παιδάκι μου. Το πιο ευαίσθητο πλάσμα στον κόσμο, που προστάτευε την τόσο εύθραυστη ψυχούλα του, πίσω από tattooκαι ακραίες αντιδράσεις. Νιώθω πολύ τυχερή που με άφησες να δώ τον Νίκο. Τον πραγματικό Νικολάκη μου», έγραψε και συνεχίζει:
«Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζω. Σε ευχαριστώ που με έκανες να καταλάβω πως ευτυχία δεν είναι ο πλούτος και η δόξα, αλλά οι μικρές καθημερινές στιγμές. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο καλύτερός μου φίλος. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τον πιο αληθινό έρωτα που είχα ποτέ. Εσύ ήσουν η οικογένειά μου, ο άνθρωπος που με αγάπησε όσο κανείς. Ανθρωπέ μου, μία και μοναδική αληθινή μου αγάπη, ξέρω πως όπου κι αν πήγες, ήδη βρήκες τον τρόπο να περνάς καλά. Ένα κομμάτι μου είναι ήδη εκεί…μαζί σου! Μαζί με το όνομα μου στο λαιμουδάκι σου! Σ’ αγαπώ μωρό μου και όπου κι αν είσαι να προσέχεις. Καλή αντάμωση απίστευτο μου πλάσμα».
Όπως εξομολογήθηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, πάντα το μυαλό της θα είναι γεμάτο από τις στιγμές που πέρασε μαζί του. Την σχέση τους, που την σημάδεψε για μια ζωή.
Δείτε βίντεο από την κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη:

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: