ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Κουκουλόπουλο στο Κολωνάκι!!! (video)


Αντιμέτωπος με απεργούς του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε στο Κολωνάκι ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος.
Οι απεργοί μόλις τον είδαν άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του συνθήματα, λέγοντας του ότι είναι ο υπεύθυνος που θα καεί η Αθήνα.
Του φώναζαν επίσης "εμείς σας ψηφίσαμε, εμεις θα σας ρίξουμε" και "εμείς τρέχουμε από παιδάκια για να είστε εσείς κυβέρνηση".
Στην πλατεία υπήρχαν και ΜΑΤ και οι απεργοί θεώρησαν ότι βρίσκονταν εκεί για να μετακινηθεί ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος -ομολογουμένως χωρίς συνοδεία- προσπαθουσε να τους πείσει ότι δεν έχει σχέση με την ύπαρξη των ΜΑΤ στην περιοχή. Έλεγε μάλιστα συνεχώς ήρθα μόνος μου.
Στην Πλατεία Κολωνακίου, νωρίτερα το απόγευμα είχε προηγηθεί επεισόδιο ανάμεσα σε υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρίας που μάζευαν σκουπίδια από την πλατεία και ομάδα ατόμων που φέρονται ως εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων.
Ομάδα ατόμων προσπάθησε να εμποδίσει το συνεργείο να μαζέψει τα σκουπίδια με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.
Λίγη ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες ανέλαβαν την επίβλεψη της αποκομιδής των σκουπιδιών.
Η ίδια εικόνα, ιδιωτικά συνεργεία να μαζεύουν σκουπίδια με τη συνοδεία περιπολικών επικρατεί και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας

 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: