ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Ονούρ έβγαλε την αγαπημένη του μέσα από τα χαλάσματα...(video)

Πιο ισχυρός από τα Ρίχτερ αποδείχτηκε ο έρωτας ανάμεσα σε έναν αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας και μία δασκάλα στην πόλη Εργκίς της Τουρκίας.
Η 25χρονη Γκιουλ Καραγκομπάν κατάφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια χάρη στην αγάπη του αρραβωνιαστικού της, Ονούρ Εριασάρ, ο οποίος κίνησε γη και ουρανό μέχρι να την εντοπίσει.
Οταν χτύπησε ο καταστροφικός σεισμός ο Ονούρ έφυγε από την βάση του στην πόλη Βαν και διένυσε γύρω στα 100 χιλιόμετρα προκειμένου να εντοπίσει την αγαπημένη του στην
Εργκίς.
Μιλώντας με φίλους και συναδέλφους της, έμαθε ότι η Γκιουλ έτρωγε σε εστιατόριο της περιοχής και αμέσως προσπάθησε να το προσεγγίσει. Αφού κατάφερε να το εντοπίσει μέσα στο σκοτάδι, άρχισε να φωνάζει το όνομά της και όταν άκουσε μέσα από τα ερείπια φωνές παγιδευμένων ανθρώπων, έπεισε ένα από τα συνεργεία διάσωσης να αρχίσει να σκάβει.
Νωρίς χθες το πρωί οι κόποι του Ονούρ ανταμείφθηκαν, βλέποντας την αγαπημένη του να βγαίνει ζωντανή και σώα από τα συντρίμμια.
Πρόκειται ωστόσο για τις λιγοστές περιπτώσεις με happy end από την περιοχή που χτύπησε ο Εγκέλαδος, με τον μέχρι στιγμής επίσημο απολογισμό νεκρών να ξεπερνά κατά πολύ τους διακόσιους, τη στιγμή που ο αριθμός των τραυματιών αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τους εξακόσιους.
Οπως όλα δείχνουν, οι εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για περισσότερα από χίλια θύματα, δυστυχώς δεν απέχουν από τη φριχτή πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα συνεργεία διάσωσης δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προσεγγίσουν αρκετά απομακρυσμένα χωριά.
Ολη την πρώτη νύχτα τα σωστικά συνεργεία έδιναν μάχη για να ανασύρουν εγκλωβισμένους κάτω από τα χαλάσματα, δουλεύοντας με μικρές γεννήτριες, αφού η ηλεκτροδότηση στις πληγείσες περιοχές έχει διακοπ [Η 25χρονη Γκιουλ Καταγκομπάν ανασύρεται ζωντανή από τα ερείπια του εστιατορίου όπου γευμάτιζε, προς μεγάλη ανακούφιση του αγαπημένου της.] πεί.
Οι συνεχείς μετασεισμοί δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο το έργο τους, με τον μεγαλύτερο, 6,1 Ρίχτερ, να σημειώνεται χθες τα ξημερώματα στην πόλη Βαν, συνταράζοντας τους κατοίκους της.
Οι ομάδες διάσωσης έστησαν πρόχειρους καταυλισμούς, από όπου προμηθεύουν τους αστέγους με τρόφιμα και κουβέρτες, ενώ φυσικά κανένας δεν δέχεται να επιστρέψει στο σπίτι του, ακόμα κι αν αυτό δεν έχει υποστεί ζημιές.

Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: