ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-1 (0-0)


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική

Κυριακή: 6 Νοεμβρίου 2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
Γήπεδο: Μεσοποταμίας

Τρίποντο στην πρεμιέρα και ξεκίνημα με το δεξί για τα Γρεβενά Αεράτα, αφού επιβλήθηκε με 0-1 του αξιόμαχου συνόλου της Μεσοποταμίας.



Διαιτησία: ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ, ΚΕΝΤΖΙΟΠΟΥΛΟς, ΜΠΙΣΙΟΥΤΗΣ (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού και οι δυο ομάδες πρόσεχαν τα νώτα τους. Καλύτερα τα Γρεβενά Αεράτα σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πολύ καλά στημένη η ομάδα από το Νίκο Μπαλοδήμο, που δεν άφησε ελεύθερους χώρους στους ποδοσφαιριστές της Αστραπής, ώστε να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Βίδρα.

Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν με την ηρεμία και την άριστη διαχείριση του παιχνιδιού και η ανταμοιβή στην υπομονή που είχαν ήρθε έστω και αργά στο 86ο λεπτό.
Το γεγονός όμως της ημέρας ήταν η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Αθανασιάδης. ΄Ηταν το 15ο λεπτό του αγώνα, όταν το παιχνίδι διακόπηκε από την είσοδο ενός σκυλιού στον αγωνιστικό χώρο. Για 5 λεπτά περίπου ποδοσφαιριστές και παράγοντες προσπαθούσαν να απομακρύνουν το σκυλί χωρίς επιτυχία. Τότε ήταν που ο Αθανασιάδης προσπάθησε να το κλωτσήσει και δέχθηκε αμέσως την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή της συνάντησης, κ.Μπαϊραμίδη. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών της Αστραπής.

Από κει και πέρα το ματς έκλινε προς το μέρος των Αεράτων, η υπεροχή τους όμως ήταν φλύαρη, ως το 86ο λεπτό του αγώνα που ο Σέργιος Μπαλοδήμος που είχε μπει ως αλλαγή, έλυσε το «γόρδιο δεσμό» και χάρισε στην ομάδα των Γρεβενών το πολύτιμο τρίποντο.

Α΄ημίχρονο
14ο λεπτό: Διακοπή του αγώνα
16ο λεπτό: Αποβολή του Αθανασιάδη.

20ο λεπτό: Σουτ του Καραγιάννη από καλή θέση, πέρασε άουτ.
29ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Ιωσηφίδη μετά από φάουλ που εκτελέστηκε πλασαριστά, απέκρουσε με τις γροθιές ο Βίδρας.

Β΄ημίχρονο
46ο λεπτό: Ασίστ του Καραγιάννη στον Π. Λάλλο, που καθυστέρησε να σουτάρει και κόπηκε την τελευταία στιγμή από το Σαχσανίδη.
53ο λεπτό: Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του ΄Ιττη από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε παράλληλα προς την εστία για να πλασάρει ο Παπακώστας άουτ.

59ο λεπτό: Φάουλ εκτέλεσε ο Μπαϊρακτάρης, πολύ κακή απόκρουση του Βίδρα που έστρωσε ουσιαστικά την μπάλα στον Παλαιοδήμο, ο τελευταίος πλάσαρε για να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Θ. Λάλλος.
66ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια τουΣτεργιόπουλου από αριστερά και σουτ που μπλόκαρε ο Τσιλιγγίρης.
77ο λεπτό: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Χρ. Μπαλοδήμου στον Καραγιάννη, που αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.
80ο λεπτό: Παπακώστας και ΄Ιττης έπαιξαν το 1-2, σουτ του τελευταίου μπλόκαρε οΤσιλιγγίρης.



86ο λεπτό: Φάουλ από αριστερά του ΄Ιττη, κεφαλιά πάσα του Νασιόπουλου, σουτ στην κίνηση από το Δημητριάδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιλιγγίρης, για να έρθει οΣέργιος Μπαλοδήμος και με εύστοχο πλασέ να γράψει το τελικό 0-1.


ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσιλιγγίρης, Μπαϊραχτάρης (88΄Τάσσιος), Σαχσανίδης, Αθανασιάδης, Ιωσηφίδης, Καραμανίδης (30΄Σαλονικίδης), Κοκοβίδης (74΄Κουσίδης), Παλαιοδήμος, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Βάσκος
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος):Βίδρας, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Στεργιόπουλος, Θ. Δημόπουλος (60΄Σ. Μπαλοδήμος), Νασιόπουλος, ΄Ιττης, Παπακώστας, Καραγιάννης (81΄Ντινόπουλος), Π. Λάλλος (73΄Χ. Μπαλοδήμος), Ιωαννίδης.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: