ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΝΤ. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ – ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0-2

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ:ΠΟΝΤΙΝΗΣ
Την ήττα με σκορ 0-2 μετά από 5 αγωνιστικές γνώρισε στο γήπεδό της η ομάδα της Ποντινής. Σ’ ένα παιχνίδι όπου για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, η γηπεδούχος ομάδα είχε την ατυχία να βρει μπροστά της έναν τερματοφύλακα ο οποίος δεν έτρωγε γκολ με κανένα τρόπο κα ο οποίος σε τουλάχιστον επτά κραυγαλέες περιπτώσεις στέρησε την χαρά του γκολ απ’ τους γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι παρά την απώλεια τριών βασικών των παικτών (ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ – ΛΟΥΚΑΣ – ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Τ) παίξανε ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω όμως δεν κατάφεραν όπως προείπαμε να νικήσουν τον καταπληκτικό χθες ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ.
Συγκεκριμένα η εξέλιξη του αγώνα έχει ως ακολούθως: 10΄λεπτό σουτ του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. η μπάλα θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ. 12΄λεπτό εκτέλεση φάουλ του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γιώργου θα μπλοκάρει ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. 13΄λεπτό κόρνερ του ΤΑΡΑΜΑΝΗ σουτ του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο γάμα της εστίας του. 17΄λεπτό δυνατό σουτ έξω από τα όρια της περιοχής από τον ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ φοβερή εκτίναξη του ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ η μπάλα στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ για τους γηπεδούχους. Εκτελεστής ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος η μπάλα στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ το σουτ του οποίου θα καταλήξει ελάχιστα άουτ. 25΄λεπτό νέο φάουλ εκτελεσμένο από τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ μπλοκάρισμα εκ νέου από τον τερματοφύλακα. 38΄λεπτό γέμισμα του ΡΑΝΤΖΑ Α. λάθος συνεννόηση των ΚΑΛΩΤΑ και ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ η μπάλα θα καταλήξει στον ΓΚΟΥΓΚΟΥΓΙΑΝΝΗ ο οποίος θα πασάρει στον ΣΩΤΗΡΗ Κ. και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το 0-1. Στο 40΄λεπτό του αγώνα θα έχουμε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο διαιτητή του αγώνα ο οποίος δεν θα αποβάλλει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ο οποίος εξύβρισε τα θεία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θα δημιουργήσουν σωρεία ευκαιριών αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς θα πέσουν και πάλι πάνω στον ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ο οποίος άλλο ένα 90άλεπτο να παίζανε δεν έτρωγε γκολ με τίποτα. 50΄λεπτό ωραία κίνηση του ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ έξω από την περιοχή σουτ στην κίνηση και νέα φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα με την βοήθεια της οριζόντιας δοκού κόρνερ. 55΄λεπτό ωραία προσπάθεια από αριστερά του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γ. πάσα στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. σουτ και νέο όχι από τον τερματοφύλακα. 58΄λεπτό σπάσιμο του τεχνικού οφσάιντ από τον ΣΩΤΗΡΗ Κ. ο οποίος θα προσπαθήσει να πλασάρει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος θα αποκρούσει. 62΄λεπτό νέο γέμισμα από τα 50 μέτρα του ΡΑΝΤΖΑ Α. στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων κάτοχος της μπάλας θα γίνει ο ΡΑΤΖΑΣ Κ. θα κοπεί προσωρινά από τον ΚΑΛΩΤΑ ο οποίος δεν θα απομακρύνει σωστά η μπάλα θα φτάσει στον ΣΩΤΗΡΗ Κ. και αυτός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-2. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η γηπεδούχος μη έχοντας να χάσει κάτι παραπάνω θα βγει μπροστά προκειμένου να γυρίσει το παιχνίδι αφήνοντας όμως κενά στην άμυνά της τα οποία όμως δεν μπόρεσαν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, μια και στην πρώτη ο ΣΩΤΗΡΗΣ Κ. και στη δεύτερη ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ θα νικηθούν από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 75΄λεπτό και σε σουτ του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής θα δώσει το πέναλτι το οποίο όμως θα ακυρώσει με υπόδειξη του βοηθού του παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στα τελευταία 10΄λεπτά οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να μπουν στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο γκολ αλλά – δυστυχώς γι’ αυτούς – ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν παρών καθαρίζοντας όλες τις φάσεις. 80΄ λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Δ. μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών και ενώ το τέρμα ήταν κενό θα γλιστρήσει και το σουτ του θα περάσει απελπιστικά άουτ. 84΄ λεπτό νέο σουτ του ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στην εσωτερική γωνία της αριστερής δοκού της Δεσκάτης ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ θα εκτιναχθεί υπέροχα διώχνοντας σε κόρνερ. 87΄ λεπτό ένα – δύο έξω από την περιοχή της Δεσκάτης του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γ. και ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ σουτ του τελευταίου και ενώ η μπάλα δείχνει να καταλήγει στο Γ της εστίας του ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο γκολκίπερ της Δεσκάτης εν νέου θα πει όχι κρατώντας το 0-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΛΕΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΕΦΟΥΛΗ (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).
Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Μακρυγιάννης Α. 3) Γεωργιάδης Δ. 4) Καλώτας Η. 5) ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ι. 6) Γκοντοβάς Α. 7) Καραγιάννης Ι. 8) Ταραμάνης Σ. 9) ) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. 10) Καραγιάννης Γ. 11) Παναγιωτίδης Μ.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Πιτιλάκος Αριστείδης) 1)ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. 2) Κούτρας Β. 3) Παπακωνσταντίνος Γ. 4) ΡΑΤΖΑΣ Α. 5) Αντωνίου 6) ΓΚΟΥΓΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ Δ. 7) ΣΩΤΗΡΗΣ Κ. 8) Κακούσιος Γ. (60΄ ΡΑΤΖΑΣ Κ. ) 9) Τσικρίκης Ε. 10) Λαγιόκαπας 11) Μπιλάκος
Ευχαριστούμε το φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ, θιασώτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τερματοφύλακα της ΠΟΝΤΙΝΗΣ για το ρεπορτάζ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: