ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-6 (0-4) 10η αγωνιστική

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σάββατο: 12 Νοεμβρίου 2011
Αγώνας προπόνησης και υγιεινός περίπατος για τονΚτηνοτροφικό που πέρασε στο ρελαντί και από το Σειρήνι. Μονόλογος της ομάδας της Καληράχης και φυσιολογικότατο το σκορ. Το ματς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, αφού η δυναμικότητα των δυο ομάδων φέτος είναι τεράστια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Σειρήνα είχε το πρώτο της σουτ μόλις στο 77ο λεπτό.

Η Σειρήνα άντεξε 27 λεπτά, όταν τη «γραμμή Μαζινό», έσπασε ένας πρώην παίχτης της ο Ξάνθος. Από κει και πέρα όλα ήταν εύκολα για την ομάδα του Νίκου Τόλη, που απέδειξε ότι διαθέτει το καλύτερο σύνολο φέτος στο Α΄τοπικό.
Το φιλμ του αγώνα
Α΄ημίχρονο
20ο λεπτό- Πολύ ωραίο σουτ του Τσιάρα έξω απ’ την περιοχή, απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κόκκινος.
27ο λεπτό- Ξέφυγε ο Ξάνθος από ελεγχόμενη θέση οφσαϊτ και με συρτό πλασέ σημείωσε το 0-1.
34ο λεπτό- Ο Μήττας πήρε την μπάλα καθαρά με το χέρι, δεν σφυρίχτηκε η παράβαση και με πλασέ έγραωε το 0-2.
37ο λεπτό- ΄Εξοχη ασίστ του Τσιάρα στον Τσαπατσάρη, που νικήθηκε απ’ τον Κόκκινο που απέκρουσε σε κόρνερ.
41ο λεπτό- Σέντρα του Παπαϊωάννου από αριστερά, λανθασμένη απόκρουση του Μπαζάκα, η μπάλα στρώθηκε στο Μήττα, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πετύχει το 0-3.
45ο λεπτό- Καλοχτυπημένο φάουλ του Ξάνθου, απέκρουσε στη γωνία του ο Κόκκινος, ο Τσαπατσάρηςπου πήρε την επαναφορά, γύρισε στο Ρόβα που από κοντά σημείωσε το 0-4.
Β΄ημίχρονο
51ο λεπτό- Βολίδα του Μήττα από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόκκινος.
56ο λεπτό- Ασίστ του Παπαγεωργίου στο Μήττα, που πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κόκκινος σε κόρνερ.
60ο λεπτό- 0-5: Ο Βοράδας με άπιαστη κεφαλιά σημείωσε το ομορφότερο γκολ του αγώνα, μετά από σέντρα ακριβείας του Παπαγεωργίου.
77ο λεπτό- Ο Νικολαϊδης έστρωσε στο Γ. Τσιάτσιο, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Γούναρη.
87ο λεπτό- Ανατροπή του Βοράδα απ’ τον Ντώνα και πέναλτι για τον Κτηνοτροφικό. Ο Κωστόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 μ. διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μωυσιάδη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών). Ελέγχεται μόνο για τη φάση του 2ου γκολ.
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Χ. Ασλανίδης, Γ. Τσιάτσιος, Δ. Γιώτας, Ν. Μπαλντούμης, Χ. Φαρμάκης, Σ. Γρίδας (46΄ Β. Ντώνας), Χ. Νικολάου, Δ. Μπέλλος, Χ. Μπαζάκας, Ηρ. Νικολαϊδης
ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Νίκος Τόλης):Γούναρης, Παπαστεργίου (46΄Αμπατζιάδης), Κωστόπουλος, Γ. Ρόβας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Τσιάρας (46΄Βοράδας), Παπαϊωάννου, Μήττας, Ξάνθος (46΄Χαντάβας), Τσαπατσάρης
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: