ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 1-1 (0-1)

8η αγωνιστική
Σάββατο: 29 Οκτωβρίου 2011
Λύτρωση για τη Σειρήνα στο 94ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Μίμη Ασλανίδη και ο 2οςπολύτιμος βαθμός στη φετινή τιτάνια προσπάθεια, είναι γεγονός. Ένα πέναλτι που χτυπήθηκε δυο φορές, ενώ κανονικά θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αφού μεν έγινε το πέναλτι, η φάση όμως συνεχίστηκε και μπήκε το γκολ. Την πρώτη εκτέλεση ανέλαβε να εκτελέσει ο Αυγ. Κούσκορας, ο εκπληκτικός Κόντουλαςαπέκρουσε, όμως με υπόδειξη του α΄βοηθού κ.Ρίγκου, σωστά διατάχθηκε επανάληψη για να ισοφαρίσει ο Μ. Ασλανίδης και να δώσει αίσιο τέλος στην αγωνιώδη προσπάθεια των γηπεδούχων.


Διαιτησία: Χαραλαμπίδης, Ρίγκος, Δασκαλόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)





Με το καλημέρα το ελλιπέστατο Καρπερό, προηγήθηκε με τον Καλιακάτσο μόλις στο 2ολεπτό. Η Σειρήνα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 13ο λεπτό ατύχησε να ισοφαρίσει, όταν κοντινή κεφαλιά του Καρεπίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Το α΄μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, όμως στο β΄μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς.


Η Σειρήνα ήταν καταιγιστική, εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε στο52ο λεπτό με 2η κίτρινη κάρτα ο Αθ. Παπαγεωργόπουλος. Όμως ατυχία καιΚόντουλας που κατέβασε ρολά, δεν έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν μέχρι τη φάση του 94΄που περιγράψαμε παραπάνω.

2ο λεπτό- Ωραίο σέντρα του Τζημορόπουλουαπό δεξιά, εντελώς αμαρκάριστος ο Καλιακάτσοςαπό το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους νωρίς νωρίς με 0-1.
13ο λεπτό- Σέντρα του Μπέλου από δεξιά, κεφαλιά του Καρεπίδη από κοντά σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόντουλα.
19ο λεπτό- Ο Γρίδας τροφοδότησε τον Καρεπίδηπου σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Β΄ημίχρονο
46ο λεπτό- Βολίδα του Καρεπίδη από το ύψος της περιοχής πέρασε σύρριζα άουτ.
52ο λεπτό- Αποβάλλεται ο με 2η κίτρινη κάρτα οΑθ. Παπαγεωργόπουλος.

60ο λεπτό- Κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Χρ. Φαρμάκης, σουτ στην κίνηση του Μπέλου πέρασε άουτ.
66ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Αυγ. Κούσκορας,κεφαλιά προς τα πίσω του Ρότσι, παραλίγο αυτογκολ.
68ο λεπτό- Κόρνερ εκτέλεσε ο Τζημορόπουλος, καλή κεφαλιά του Μαλακατά δεν βρήκε στόχο.

70ο λεπτό- Απευθείας φάουλ του Αυγ. Κούσκοραέγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
80ο λεπτό- Απευθείας φάουλ του Αυγ. Κούσκορα, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόντουλας.
85ο λεπτό- Τεράστια διπλή ευκαιρία για τηΣειρήνα, όταν ο Αυγ. Κούσκορας δυο φορές από τα 3 μ. δεν μπόρεσε να νικήσει τον εκπληκτικόΚόντουλα.
90+ο λεπτό- Σέντρα του Δ. Ντώνα απόκρουση με το χέρι του Ρότσι και πέναλτι για τη Σειρήνα, που μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Χραλαμπίδη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).


Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Μ. Ασλανίδης, Γ. Τσιάτσιος, Αυγ. Κούσκορας, Ν. Μπαλντούμης, Χ. Φαρμάκης, Σ. Γρίδας, Δ. Καρεπίδης, Ευθ. Σιούμπουρας (67΄ Δ. Ντώνας), Δ. Μπέλλος (68΄Χ. Μπαζάκας)

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Κόντουλας, Τσέλα, Ρότσι, Χριστοδούλου, Καλιακάτσος, Απ. Παπαγεωργόπουλος, Μαλακατάς, Παπαδόπουλος, Τζημορόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αθ. Παπαγεωργόπουλος

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: