ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα – Ρουμανία 1-3 (video)

Την πρώτη της ήττα επί εποχής Fernando Santos γνώρισε η Ελλάδα, με 3-1 από τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Άλταχ της Αυστρίας. Σκόρερ για τη «γαλανόλευκη» ο Καραγκούνης στο 35΄, ενώ για τους Ρουμάνους το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Torje, Tanase και Chipciu.
Ιστορία έγινε ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών έγινε ο νεότερος που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, ξεπερνώντας το
Θωμά Μαύρο.
H «γαλανόλευκη» ξεκίνησε νωθρά, με εμφανή προβλήματα στην ανάπτυξη και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17΄ με σουτ του Torje από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Santos βελτιώθηκε και ισοφάρισε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη στο 35΄, στην πρώτη φάση που απειλήθηκε ουσιαστικά ο Balgradean. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους Ρουμάνους. Ο Tanase στο 60΄ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καπίνο και έκανε το 2-1, ενώ στο 80΄ ο Chipciu εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μαλεζά στον τερματοφύλακά του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 35΄ Καραγκούνης / 17΄ Torje, 60΄ Tanase, 80΄ Chipciu
Συνθέσεις
Ελλάδα: Καπίνο, Μανιάτης, Γιαννούλης, Παπασταθόπουλος (46΄ Παπαδόπουλος), Μαλεζάς, Τζιόλης (77΄ Σαλπιγγίδης), Μάκος (46΄ Μάκος), Καραγκούνης, Κονέ (64΄ Θεοδωρίδης), Χαριστέας (46΄ Μήτρογλου), Λυμπερόπουλος (46΄ Λυμπερόπουλος).
Ρουμανία: Balgradean, Papp, Radu, Goian, Gaman (63΄ Chiriches), Pintilii (46΄ Lazar), Neagu (86΄ Grigore), Torje, Tanase (68΄ Chipciu), Stancu (78΄ Cocis), Mazilu (46΄ Niculae)
Δείτε σε video τα γκολ από το Ελλάδα – Ρουμανία 1-3


src="http://www.youtube.com/v/aksdpVvAQjs?version=3&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: