ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ – ΠΟΝΤ. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-6 8η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Ποντινής το Σάββατο 29-10-2011 στο γήπεδο της Κοκκινιάς με αντίπαλο την αδύναμη γηπεδούχο ομάδα. Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο πολύ χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χάνει σωρεία ευκαιριών και τελικά να σκοράρει στο 45΄λεπτό όταν ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργοςδέχθηκε την μπαλιά από τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗεπιχείρησε σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στην επαναφορά ο επιθετικός της Ποντινής θα πασάρει στον ΛΟΥΜΠΟΥΤΣΚΟ ο οποίος θα λύσει τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπουν φουλ επιθετικά θα χάσουν εκ νέου κάποιες ευκαιρίες αλλά μέσα σε επτά λεπτά από το 65΄ έως το 72΄λεπτό θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ σε 0-4 και κάπου εκεί το ματς θα τελειώσει. Συγκεκριμένα στο 65΄λεπτό ο ΛΟΥΚΑΣ θα αποφύγει δύο αντιπάλους του και με σουτ θα κάνει το 0-2. 67΄λεπτό του αγώνα η μπάλα θα γυρίσει από αμυντικό της γηπεδούχου στο τερματοφύλακα του αυτός θα προσπαθήσει να αποφύγει με ντρίπλα τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γιώργο ο οποίος θα του κλέψει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και σε κενό τέρμα θα κάνει το 0-3. 72΄λεπτό ωραία προσπάθεια του ΛΟΥΚΑ από αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του την κατάλληλη στιγμή σπάσιμο στο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ και το 0-4 είναι γεγονός. Η γηπεδούχος ομάδα το μόνο που θα καταφέρει είναι να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 75΄λεπτό όταν σε επίθεση της η μπάλα θα βρει το χέρι του ΚΑΛΩΤΑ μέσα στην περιοχή και το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ για να κάνει το 1-4. Στο 77΄λεπτό θα έχουμε το 1-5 με τον ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ ο οποίος θα πάρει την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου θα παίξει το ένα δύο με τον ΤΑΡΑΜΑΝΗ και την κατάλληλη στιγμή θα κεραυνοβολήσει την εστία τον γηπεδούχων με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Το τελικό 1-6 θα γίνει στο 90΄λεπτό του αγώνα από τον ΤΑΡΑΜΑΝΗ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μεταβίβαση από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΝΤΟΛΙΑ και κα. ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ(Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

ΕΝΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ (Γκόλιας Α)1) Γιαγκόζογλου 2) Μητσιάνης 3) Φωτιάδης 4) Καρπούζας 5) Καραμιχαηλίδης (67΄Μπρίζα) 6) Αράπογλου Ε. 7) Αράπογλου Ι. 8) Γκιουλέκας 9) Γκούμας 10) Νασίφ ( 57΄Ζιαμπέκας) 11) Αράπογλου θ.
Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Μακρυγιάννης Αθ. (75΄Γεωργιάδης Δ.) 3) Αποστόλου Π. 4) Καλώτας Η. 5) Παπαγρηγορίου Ι. 6) Γκοντοβάς Αθ. 7) Καραγιάννης Ι. (34΄ Ταραμάνης) 8) Πολυμενίδης Γ. 9) Λουμπουτσκός Μαργ. (67΄ Παναγιωτίδης Μ) 10) ΛΟΥΚΑΣ Α. 11) Καραγιάννης Γ.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε το Γιάννη Αραβόπουλο, τερματοφύλακα της Ποντινής για το ρεπορτάζΔείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: