ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 1-6

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ
Την νίκη με το εντυπωσιακό 1-6 για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι - μετά το ματς με την Κοκκινιά – πέτυχε η ομάδα της Ποντινής επί του Καρπερού. Η Ποντινήπαίζοντας έξυπνα τους γηπεδούχους από την αρχή του αγώνα ανοίγοντας το παιχνίδι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έχοντας στην επίθεση το δίδυμο φωτιάΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. – ΛΟΥΚΑ Αργ. προηγήθηκε με 0-4 στο πρώτο ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος σημείωσε άλλα δύο τέρματα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ποντινής μπήκε δυνατά στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό του αγώνα δημιούργησε γρήγορα δύο ευκαιρίες με τον ΛΟΥΚΑ τα σουτ του οποίου πέρασαν ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια βάζοντας την μπάλα κάτω θα ανοίξει το σκορ στο 10΄λεπτό με τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. ο οποίος θα δεχθεί την ασίστ από τον ΛΟΥΚΑ και με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0. Στο 15΄ ο ΛΟΥΚΑΣ θα δεχθεί κάθετα την μπάλα από τον Θωμά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ θα βγει στην πλάτη τον αμυντικών και με δυνατό διαγώνιο σουτ θα κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα σε νέα επίθεση ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. θα βγάλει με ωραία πάσα τον ΚΑΛΩΤΑ σε θέση φορ και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι θα κάνει στο 28΄λεπτό το 0-3. 38΄λεπτό και ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. θα πιέσει τους αμυντικούς των γηπεδούχων αυτοί θα υποπέσουν σε λάθος διώξιμο της μπάλας η οποία θα φτάσει στον ΤΑΡΑΜΑΝΗ ο οποίος θα παίξει το ένα δύο με τον ΛΟΥΚΑ ο οποίος θα βγάλει έξυπνα την μπάλα στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και 0-4. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 39΄λεπτό θα βρεθούν στην επίθεση ο ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ θα δώσει στον ΜΑΛΑΚΑΤΑ ο οποίος θα σουτάρει από πλάγια δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπουν το ίδιο δυνατά όπως στο πρώτο μέρος και σε διάστημα πέντε λεπτών 50-55 θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-6. Στην συνέχεια θα χαμηλώσουν στροφές -χάνοντας πάρα αυτά αρκετές ευκαιρίες - περιμένοντας την λήξη του αγώνα δεχόμενοι ένα τέρμα στο 80΄λεπτό. Στο 50΄λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. θα σπάσει το τεχνικό οφσάιντ θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σε ένα δείγμα ωριμότητας και ομαδικότητας θα πασάρει στον ΛΟΥΚΑ ο οποίος σε κενό τέρμα θα κάνει το 0-5. Στο 55΄λεπτό σκόρερ θα χρησθεί και ο ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ ο οποίος μετά από υπέροχη ενέργεια και μπαλιά του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Θ. θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τον οποίο θα περάσει με περίτεχνη ενέργεια κάνοντας το 0-6. Κάπου εκεί η παράσταση θα λάβει τέλος και οι γηπεδούχοι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 80΄λεπτό όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ του ΚΟΝΤΟΥΛΑ Δ. θα πεταχτεί στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. με κεφαλιά θα πασάρει στον ΡΟΤΣΙ ο οποίος με σουτ θα κάνει το τελικό 1-6.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΡΑΤΖΑ και ΡΟΤΣΙΚΑ (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: 1) Κουντούλας Γ. 2) Τζημορόπουλος 3) Ρότσι 4) Παπαδόπουλος Χ. 5) Παπαγεωργόπουλος Α. 6) Λαμπρόπουλος (65΄ Κοντούλας) 7) Καλιακάτσος 8) Πετσιδήμος 9) Μαλακατάς 10) Τσενεκλίδης (24 ΄λ. τ Παπαδόπουλος) 11) Παπατσάνης

Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ Γ. 3)Μακρυγιάννης Αθ. (34΄ λ. τ. Σαρβανίδης Ι.) 4) Καλώτας Η. . 5) ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ι. 6) Γκοντοβάς Αθ. 7) Ταραμάνης Στ. 8) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. 9) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π. (65΄ Παναγιωτίδης Μ) 10) ΛΟΥΚΑΣ (55΄ Αποστόλου Π.) 11) Καραγιάννης Γ.


Ευχαριστούμε τον τερματοφύλακα της Ποντινής, φίλο και λάτρη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ για το ρεπορτάζ
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: