ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ψυχοπαθής παιδόφιλος επιτέθηκε σε 10χρονο αγοράκι!

Ένας παιδόφιλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους και νοσηλευόταν τα τελευταία 23 χρόνια σε ψυχιατρικές κλινικές, μετέτρεψε σε κόλαση την ζωή ακόμη ενός παιδιού.
O Shaun Tudor, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς επιβλέποντα από τη μονάδα που νοσηλευόταν και
μόλις δέκα λεπτά μετά επιτέθηκε σε ένα 10χρονο αγόρι, το κακοποίησε και προσπάθησε να το βιάσει. Το ίδιο είχε κάνει άλλη μία φορά στο παρελθόν, βγαίνοντας από μία άλλη κλινική.
Το 1984 σε ηλικία 16 ετών επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν 6χρονο. Τότε τέθηκε υπό παρακολούθηση σε ψυχιατρική κλινική. Τέσσερα χρόνια αργότερα οι υπεύθυνοι της κλινικής που νοσηλευόταν στο Birmingham, τον άφησαν να βγει για ένα σαββατοκύριακο.
Επιτέθηκε σε ένα 7χρονο αγόρι και επειδή δεν μπόρεσε να το κακοποιήσει σεξουαλικά, προσπάθησε να το πνίξει σε ένα ποτάμι, κρατώντας το κεφάλι του κάτω από το νερό. Ο 43χρονος, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή συνολικά 7 ετών στη ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας Rampton, τελικά θα κλειστεί επ’ αόριστον στη φυλακή, ύστερα από το τελευταίο περιστατικό, που συνέβη στο Rainworth, Nottinghamshire.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού δήλωσε στο δικαστήριο ότι νιώθουν τρομερά ανασφαλείς και απογοητευμένοι από το σύστημα, επειδή επέτρεψαν στον Tudor να νοσηλευτεί σε κλινική που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή. Επίσης οι γονείς ζητούν απαντήσεις όσον αφορά στο ποιος και γιατί επέτρεψε σε αυτό τον αδίστακτο άνθρωπο, με τόσο βεβαρυμένο ιστορικό, να βγει χωρίς συνοδό και επιτήρηση.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: