ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χαλκίδα: Έσπασαν το χέρι 11χρονης συμμαθήτριας τους!

Μεγάλες διαστάσεις αρχίζει να παίρνει το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε στη Χαλκίδα με θύμα μια 11χρονη μαθήτρια της 6ης τάξης δημοτικού.
Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, 5 συμμαθητές της την περικύκλωσαν στο προαύλιο του σχολείου τους κατά το διάλλειμα και άρχισαν να την πειράζουν και να την σπρώχνουν. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι το πράγμα βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η 11χρονη κοπέλα να δεχθεί πολύ δυνατό σπρώξιμο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στο δεξί της χέρι.

Ο πατέρας της μικρής κοπέλας προσερχόμενος στο σχολείο αφού ειδοποιήθηκε για το συμβάν απείλησε θεούς και δαίμονες για την απουσία δασκάλων στο προαύλιο του σχολείου και εξετάζει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί σε δικηγόρο για να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Την ίδια ώρα, γονείς και άλλων παιδιών άρχισαν να προσέρχονται στο σχολείο προκειμένου να αναφέρουν περιστατικά βίας που είχαν περιγραφεί σε αυτούς από τα παιδιά τους αλλά στα οποία δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα θεωρώντας ότι είναι άτυχα περιστατικά που πηγάζουν από τα πειράγμάτα που κάνουν τα παιδιά μεταξύ τους…
Star.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: