ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η συγκλονιστική ιστορία του κινέζου Πένγκ – Προσοχή φωτογραφίες Σοκ (+18)

Ο 37χρονος Κινέζος Πένγκ Σουλίν….είχε περάσει σχεδόν 4 χρόνια στο Νοσοκομείο Σενζέν της Βόρειας Κίνας όπου και νοσηλεύτηκε.
Ο λόγος ; Μια μέρα του 1995 και ενώ ο άτυχος Κινέζος στεκόταν στην άκρη του δρόμου ένα φορτηγό έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να…
τον…Κόψει στην μέση! Διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο όπου οι Γιατροί μπόρεσαν με τιτάνιες προσπάθειες και τον Κράτησαν στην ζωή.Αυτό όμως είχε ένα τίμημα : Αναγκάστηκαν και ακρωτηρίασαν ( έκοψαν ότι είχε απομείνει ) τον άτυχο Πενγκ από την μέση και κάτω. Για να μπορεί να ‘ενεργείται’ έβαλαν καθετήρες.


 


Ήταν πραγματικά θαύμα πως αυτός ο Άνθρωπος έζησε μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Δείχνοντας δύναμη ψυχής στα χρόνια που ακολούθησαν ο Κινέζος Πενγκ δήλωνε αποφασισμένος να ξαναπερπατήσει. Έτσι οι Γιατροί με την Βοήθεια των επιστημόνων του κατασκευάσαμε ένα ‘Μηχανικό αυγό με πόδια’ το οποίο λειτουργεί αυτόματα και έτσι ο Πένγκ μπορεί και περπατάει.

Δείτε περισσότερα θέματα
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: