ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου...

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα...
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα βόρεια το πρωί και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις αλλά βαθμιαία ο αίθριος θα βελτιωθεί. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα
ανατολικά και βόρεια και ασθενής χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη με παγετό το πρωί και τη νύχτα.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη Μαγνήσια, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά και την Εύβοια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι θα σημειωθεί βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: