ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ- Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 2-0 (1-0)

Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
9η αγωνιστική 
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΗΛΙΑΣ
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Υπέκυψε δίκαια στην ανωτερότητα της Κιβωτούη Σειρήνα και ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0, παρόλο που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι με πληρότητα σε όλες τις γραμμές, είχαν πλήρη υπεροχή σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες απέναντι σ’ ένα καλοστημένο αμυντικό σύνολο.
Διαιτησία: Λαζόγκα, Στεφούλης, Μπαμπάμτσης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Η Σειρήνα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και αλληλοκάλυψη στις γραμμές, κατάφερε για 38 λεπτά να κρατά μακριά από την εστία του Κόκκινου τα επιθετικά ατού της Κιβωτού. Εξάλλου ο Γιώργος Κούσκορας δεν είχε επιλογές, αφού η Σειρήνακατέβηκε μόνο με 11 παίχτες, από τους οποίους οι 2 αγωνιζόταν τραυματίες και άλλοι δύο 15χρονοι δεν έχουν εμπειρία από αγώνες. Παρόλα αυτά συγκινητική ήταν η προσπάθεια των φιλοξενουμένων που τα έδωσαν όλα και ηττήθηκαν από ένα έμπειρο και καλοδουλεμένο σύνολο.

Α΄ημίχρονο
2ο λεπτό- Κόρνερ του Αραβόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Πανταζή από κοντά, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόκκινος.
8ο λεπτό- Απευθείας εκτέλεση φάουλ τουΝικολαϊδη, κεφαλιά του Παπαδόπουλου προς τα πίσω και παραλίγο αυτογκολ, αφού η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από το Σιδερίδη σε κόρνερ.
10ο λεπτό- Ασίστ του Αραβόπουλου στοΧάλλο, που πλάσαρε πολύ άσχημα άουτ.
30ο λεπτό- Κόρνερ του Αραβόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Ν. Κουλέτσου σταμάτησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού τουΚόκκινου.
36ο λεπτό- ΄Εξοχος συνδυασμός Θ. Κολέτσου– Αραβόπουλου, μόνος ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόκκινο που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
38ο λεπτό- Λύσιμο του «γόρδιου δεσμού» από το Θ. Κουλέτσο που μετά από μια εξαιρετική διείσδυση από αριστερά με άπιαστο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Αλιάκμονα με 1-0.
Β΄ημίχρονο
51ο λεπτό- Μακρινή πάσα του Στεργιόπουλουαπό το κέντρο του γηπέδου, δεν βγήκε έγκαιρα οΚόκκινος και ο Ν. Κουλέτσος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
66ο λεπτό- Φοβερή ατομική προσπάθεια τουΕυγενιάδη από αριστερά και καταπληκτική πάσα στον Αραβόπουλο που νικήθηκε για μια ακόμη φορά από τον Κόκκινο.
76ο λεπτό- Ασίστ του Στεργιόπουλο στονΑραβόπουλο, έπεσε στα πόδια του ο Κόκκινοςκαι μπλόκαρε την μπάλα.
82ο λεπτό- Κεραυνός του Αραβόπουλουαποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κόκκινο.
Εξαιρετική η διαιτησία της κας Λαζόγκα.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ (Δ. Παπαρίζος):Σιδερίδης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Αλεξίου, Ευγενιάδης, Ν. Κουλέτσος, Αθ. Κουλέτσος, Αραβόπουλος, Στεργιόπουλος, Χάλλος, Πανταζής (65΄Ιορδανίδης)
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Γ. Τσιάτσιος, Ν. Μπαλντούμης, Χ. Μπαζάκας, Χ. Ασλανίδης, Δ. Γιώτας, Ηρ. Νικολαϊδης, Νικολάου, Χ. Φαρμάκης, Δ. Μπέλλος, Δ. Καρυπίδης
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: