ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 2-1 (1-1)

Σάββατο: 26/ 11/ 2011
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Λύτρωση για τη Σειρήνα στο 90ο λεπτό του αγώνα με το συνήθη ύποπτο Χρήστο Φαρμάκη και ακόμη 3 πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα του Σειρηνίου, στον τιτάνιο φετινό αγώνα να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι. Πολύ καλός ρυθμός στο α΄μέρος, φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και αγωνία ως το τέλος με τη Σειρήνα να έχει την τύχη με το μέρος της και να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο.
Η Αμυγδαλιά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με το καλημέρα στο 6ο λεπτό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και σιγά σιγά η Σειρήνα εξισορρόπησε και κατάφερε να ισοφαρίσει.
Μέτριο το παιχνίδι στο β΄μέρος, με πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και την αγωνία να κορυφώνεται ως το τέλος, αφού και οι δυο ομάδες χρειάζονταν τους βαθμούς. Τελικά η τύχη χαμογέλασε στη Σειρήνα και οι παίχτες της πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη.
Α΄ημίχρονο
3ο λεπτό- Πολύ ωραίο μπαλιά του Ντάνα στον Καρτσιούνη, που σούταρε άουτ.
6ο λεπτό- Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντάνα στο Γ. Καραλιόλιο που κεραυνοβόλησε τον Κόκκινο πετυχαίνοντας το 0-1.
9ο λεπτό- Σουτ του Μπέλου έξω απ’ την περιοχή με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Ατέσης σε κόρνερ.
15ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Σαμαράς, σύγχυση στην άμυνα της Σειρήνας, μόνος ο Καρτσιούνης από τα 3 μ. κατάφερε να αστοχήσει.
19ο λεπτό- Νικολαϊδης και Μ. Ασλανίδης συνεργάστηκαν, δυνατό σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.
20ο λεπτό- Πανέξυπνη κάθετη πάσα του Νικολαϊδη στο Μ. Ασλανίδη που μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
29ο λεπτό- Ατομική προσπάθεια του Νικολαϊδη από αριστερά, έβγαλε μόνο του το Σιούμπουρα, που πλάσαρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Ατέσης.
35ο λεπτό- Ο Μπέλος τροφοδότησε το Νικολαϊδη που μπήκε από δεξιά, σούταρε για να μπλοκάρει και πάλι ο Ατέσης.
Β΄ημίχρονο
51ο λεπτό- Εξαιρετική πάσα του Σιούμπουρα στο Μπέλο που μπήκε μόνος από δεξιά, σούταρε όμως ελάχιστα άουτ.
67ο λεπτό- Σέντρα του Σαμαρά από αριστερά, σουτ στην κίνηση του Δανόγλου, δεν βρήκε στόχο.
90ο λεπτό- 2-1: Σέντρα του Αυγ. Κούσκορα από αριστερά, πετάχτηκε ο Χρ. Φαρμάκης και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
΄Αριστη η διαιτησία του κ. Πάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Γ. Τσιάτσιος, Δ. Γιώτας, Ν. Μπαλντούμης, Αυγ. Κούσκορας, Χ. Φαρμάκης, Σ. Γρίδας, Δ. Μπέλλος (90΄Χ. Ασλανίδης), Ηρ. Νικολαϊδης, Μ. Ασλανίδης, Ευθ. Σιούμπουρας (70΄Δ. Καρεπίδης)
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ: Ατέσης, Σαρτικίδης, Ηλ. Καραλιόλιος, Λιάκας, Ζιώγος, Ντάνας, Καραμήτρος (76΄ Γ. Καραλιόλιος), Δανόγλου, Γ. Καραλιόλιος, Σαμαράς, Καρτσιούνης
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: