ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ακρίτας Αχλάδας - ΦΑΣ Πυρσός 2-3 (2-0)

Σε ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι, με δύο αγωνιστικά πρόσωπα, ο Πυρσός Γρεβενών με ολική ανατροπή πήρε τη νίκη μέσα στην Αχλάδα από τον τοπικό Ακρίτα με 2-3.
Η ομάδα της Αχλάδας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 26ο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Γ. Ντώνου, ενώ προηγουμένως ο Πυρσός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του
τερματοφύλακα Αλυσσανδράτου. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γ. Ντώνος με ένα πλασέ έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη, ο σκόρερ του Ακρίτα αποβλήθηκε στο 53ο λεπτό με 2η κίτρινη κάρτα για προσπάθεια παραπλάνησης του διαιτητή και ο Πυρσός το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Στο 58’ μείωσε σε 2-1 με τον Χαραλαμπίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γκέτσιος ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τζερεμέ. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πυρσός έκανε την ολική ανατροπή με τον Γεωργίου με κοντινό πλασέ να κάνει το 2-3.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: Μπάλιος, Μπασδάρης (74’ Λαζαρίδης), Ντώνος Σ., Δερλής, Αναστασιάδης Π., Τασσιόπουλος Ε. (81’ Βράνγκος), Ζυγομάνης, Ντώνος Γ., Γεωργόπουλος (59’ Παπασταύρου), Ντίνος, Αναστασιάδης Δ.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Τσαρτσαρής (27’ Μακρής), Μπούκας, Κυριακίδης (48’ Τζερεμές), Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου, Χαραλαμπίδης, Μπόλος (58’ Μπόζιαρης), Δούμας, Μπλάντος
Βίτκας Γεώργιος
Εβδομαδιαία Αθλητική Εφημερίδα Ν. Φλώρινας
"ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ"


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: