ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Θα νικήσει 3-1 ο Ολυμπιακός!!!

Ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού από τη Νορβηγία, Έϊβιντ Ρούστεν εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του για τους “ερυθρόλευκους” και στέλνει μήνυμα στη “Θύρα 7″ ενόψει ντέρμπι. Η απίθανη ιστορία του!
Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη το 2003 άλλαξε ουσιαστικά τη ζωή του Έϊβιντ Ρούστεν.
Ο 12χρονος τότε Νορβηγός ποδοσφαιρόφιλος αγόρασε τη φανέλα με το όνομα του Ζιοβάνι στην πλάτη.

Έκτοτε άρχισε να αναζητεί πληροφορίες για τον Ολυμπιακό. Το επόμενο καλοκαίρι επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο. Η Ελλάδα μόλις είχε κατακτήσει το Euro 2004, με τον Σκανδιναβό να εκφράζει τον θαυμασμό του. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ριβάλντο.
Έκτοτε, ο Ρούστεν δηλώνει μόνο Ολυμπιακός και μάλιστα φανατικός παρακολουθώντας κάθε δραστηριότητα της αγαπημένης του ομάδας.
Ο Έϊβιντ Ρούστεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο του, παρακολουθώντας δια ζώσης τους πρωταθλητές Ελλάδας στα ματς με Άρσεναλ, Νόρτζελαντ και Ρόζενμποργκ.
Γνωρίζοντας πως το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία του, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα.
Αν μη τι άλλο, δηλώνει απόλυτα ενήμερος για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και στέλνει το δικό του μήνυμα από το Τρόντχαϊμ.
“Για μένα, όπως και για κάθε οπαδό του Ολυμπιακού είναι το ματς της χρονιάς. Ειδικά στο Φάληρο όπου διεξάγεται ο αγώνας δημιουργούμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.
Εάν ο Ιμπαγάσα παίξει θα νικήσουμε! Ο μικρόσωμος παίκτης είναι πολύτιμος σε ότι αφορά την επιθετική μας δραστηριότητα και φαίνεται η διαφορά όταν δεν αγωνίζεται.
Επίσης, ελπίζω πως ο Μακούν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Νομίζω πως έχει μεγαλύτερη συνεισφορά απ’ ότι ο Μοδέστο στα τελευταία ματς
Αν και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, διαθέτουμε πολύ καλύτερη ομάδα. Το πλεονέκτημα της έδρας μπορεί να φέρει τη νίκη.
Ο μακράν καλύτερος παίκτης τους, ήταν ‘σκουπίδι’ για εμάς και δεν τον χρειαζόμασταν (σ.σ.:εννοεί τον Λέτο). Φυσικά έχουμε καλύτερη ομάδα και προβλέπω νίκη στο ‘Καραϊσκάκη’ με 3-1.
Όπως είπε και ο αρχηγός μας, δεν είναι θέμα χρημάτων και πριμ από πλευράς Μαρινάκη. Παίζεις για αυτούς που σε υποστηρίζουν. Για εκείνους που πληρώνουν τους μισθούς σου, για εκείνους που κάνουν το Καραϊσκάκη το πιο καυτό μέρος κάθε εβδομάδα.
Δεν έχουμε χάσει από τον Παναθηναϊκό από το 2003 και το αυριανό ντέρμπι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Το μήνυμα που στέλνω στους παίκτες του Ολυμπιακού είναι "πιστέψτε στους εαυτούς σας και νικήστε", είναι εύκολο”.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: