ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ειδήσεις από το Περιφερειακό - Δ' Εθνική - 3ος όμιλος!!!

Πυρσός Γρεβενών: Ετοιμος για τη νίκη
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ
Συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Λευκαδία. Τις προπονήσεις κάνει ο Ηλίας Δούμας, αφού ο κόουτς Γιάννης Σαμαράς, είναι στρατό και θα βγει την ημέρα του ματς.
Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Γρεβενά Αεράτα: Πλήρης για την πρεμιέρα


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Γρεβενών Αεράτων. Η ομάδα την πρώτη αγωνιστική παίζει με την Αστραπή Μεσοποταμίας και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Νάουσα: Συνεχίζεται η διάθεση διαρκείας
Ανακοίνωση μέσω της οποία γνωστοποιεί ότι συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας εξέδωσε η Νάουσα. Αναλυτικά:
"Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση καρτών διαρκείας του ΦΑΣ Νάουσα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τις προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου, στο ΔΑΚ της πόλης".

Ακρίτας Αχλάδας: Χωρίς προβλήματα...
Ευχάριστα είναι τα νέα για το τεχνικό τιμ του Ακρίτα Αχλάδας. Και αυτό, διότι, η ομάδα την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα.
Συνεπώς, στο ματς με την Καστοριά εκτός έδρας, το τεχνικό επιτελείο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Νάουσα: Δυνατό "τεστ"

Η Νάουσα θα δώσει δυνατό "τεστ" με τον Οδυσσέα Αναγέννηση Σερρών το Σάββατο στις 15:00.
Θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού η Νάουσα την 1η αγωνιστική έχει ρεπό!

Λευκάδια: Τερζής: "Κάθε αρχή και δύσκολη..."
Στο periferiako.com μίλησε ο προπονητής των Λευκαδίων Τόλης Τερζής για την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο ματς με τον Πυρσό Γρεβενών εκτός εδρας.
Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση και αυτό είναι κάτι που είπε ο Ελληνας κόουτς, ο οποίος παράλληλα επισήμανε πως "κάθε αρχή είναι και δύσκολη".
Αρχικά ο Τόλης Τερζής ανέφερε: "Είναι ένα ματς το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Πυρσός παίζει στην έδρα του και λογικό είναι να θέλει μόνο νίκη. Είναι μια δυνατή ομάδα που έχει στόχους φέτους".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι οι πρεμιέρες πάντα έχουν εκπλήξεις: "Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Εχουμε δει σε πρεμιέρες να γίνονται εκπλήξεις. Κρύβουν παγίδες αυτά τα ματς. Βέβαια, σε εμάς είναι διαφορετικά. Είναι ένα ντέρμπι και όλα είναι πιθανά. Θέλει προσοχή. Εμείς πάμε για τη νίκη. Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς".

Εθνικός Βατερού: Μόνο νίκη
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Εθνικός Βατερού παίζει εντός έδρας με τη Νίκη Αγκαθιάς. Η ομάδα έχει στόχο μόνο τη νίκη και το συγκρότημα του Γιάννη Γεωργιάδη θέλει με... όπλο την έδρα της να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της χρονιάς. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικά

προβλήματα.

Νάουσα: Αργυρίου: "Επιτέλους έναρξη..."
Ο προπονητής της Νάουσας, Βασίλης Αργυρίου, μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του μέχρι στιγμής...
Μιλώντας στο kerkidasport.gr ο τεχνικός της Νάουσας είπε: "Επιτέλους, έναρξη μετά από το μεγάλο διάστημα της προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι σημαντικό και χρήσιμο που υπάρχουν πέντε ομάδες του νομού στον όμιλο και με βάση τη δυναμική όλων των ομάδων, πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια και ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες μου με τη μέχρι τώρα εικόνα τους, με κάνουν να πιστεύω πως έχουμε προοπτικές για μεγάλα πράγματα, από κει και πέρα εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα και με την αξία τους να πετύχουν τους στόχους τους".

Νίκη Αγκαθιάς: Ηττα από τους Νέους Βέροιας
Σε φιλικό που έγινε με την ομάδα Νέων της Βέροιας, η Νίκη Αγκαθιάς με τον Γιώργο Κωνσταντάκο στον πάγκο της, ηττήθηκε με 3-0.
Πάντως, η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν κακή παρά το τελικό σκορ. Για την ιστορία, τα γκολ πέτυχαν οι Σίμος (60'), Τοπαλίδης (70') και Κουκουράκης (83').
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κύρου, Μπουκλάς, Αραμπατζής (43' Χατζόπουλος Β.), Μηλώτης (75' Μασινίκας, Ηλιάδης, Κουκλάς (75' Ταζόγλου), Κίτσας, Κωνσταντάκος Φ. (Μπόσκος), Κωνσταντάκος Λ. (Γιδαρόπουλος), Ζαρδαλής, Χατζόπουλος Ξ. (43' Ρογκότης).
ΝΕΟΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Αζοφ, Σιμόνι, Σιμηχανίδης, Πέικος, Καρασαλίδης, Κουκουράκης, Τσίπης, Κιουτακιαλής, Σάρρας, Φράνκης, Παρσόπουλος. Έπαιξαν ακόμη οι Καλυβιώτης, Δελητζάκης Ι., Δελητζάκης Η., Σίμος, Τοπαλίδης, Σαρακατσάνος, Πιρπιρής, Μουχτάρης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Καλή εμφάνιση...
Με σκορ 1-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας του Μακεδονικού Νεάπολης, με την ομάδα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση...
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 56' ο Κίτσας Θαν. με πέναλτι.
ΠΑΟΚ ΑΛ.: Μεντεσίδης (80' Μαρτσέλος), Κίτσας Λ. του Π. (80' Κίτσας Βαλ.), Κίτσας Λ. του Δ. (75' Λαδάς), Κίτσας Π., Μπουκλάς Γ. (75' Βασιλείου Κ.), Χαρισούδης (60' Ζαχαριουδάκης), Κίτσας Βαλ. του Β. (65' Κίτσας Δ. του Δ.), Κίτσας Γ., Κίτσας Θ. (80' Τζέπης Χ.), Τζέπης Ν. (70' Πατατούκας), Γολσουζίδης (80' Κίτσας Σπ.).

Περδίκκας: "Πάμε για τη νίκη 100%"
Στην έδρα του αγωνίζεται ο Περδίκκας την πρώτη αγωνιστική και αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Μιλώντας στο periferiako.com ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσακαλίδης, τόνισε πως στόχος είναι η νίκη και μόνο. 
"Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι μια νέα ομάδα και θα έρθει στην έδρα μας για να πάρει αποτέλεσμα και να δείξει ότι μπορεί να πατήσει στην κατηγορία. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Πάμε για τη νίκη 100%. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα".
Ακόμη, ο Ελληνας προπονητής μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας: "Φέτος αναμένεται να υπάρξουν πολλές Τετάρτες που θα υπάρχει αγωνιστική. Εμείς το ξέρουμε αυτό και το ρόστερ μας είναι μεγάλο και θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν".

Αστραπή Μεσοποταμίας: Με "όπλο" την έδρα
Περιμένουν πώς και πώς την έναρξη του πρωταθλήματος στην Αστραπή Μεσοποταμίας.
Το πρώτο ματς είναι εντός έδρας με τα Γρεβενά Αεράτα και στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Στην ομάδα, τονίζουν ότι πρέπει η Αστραπή να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε τα πράγματα να πάνε καλά.

Κάστωρ: "Φουλάρει" για την πρεμιέρα
Μπορεί η ομάδα στο τελευταίο φιλικό να ηττήθηκε από την Καστοριά 2-0 εντός έδρας, όμως, στον σύλλογο τονίζουν πως το μυαλό όλων πρέπει να είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα πλέον και την πρεμιέρα με την Αλεξάνδρεια.
Ο Κάστωρ, στο πρώτο ματς της σεζόν θα αγωνιστεί εκτός έδρας και στόχος της ομάδας είναι να ξεκινήσει με το δεξί. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά άπαντες τονίζουν ότι "πρέπει να προσπαθήσουμε και να πάρουμε αποτέλεσμα".

Ακρίτας Αχλάδας: Δύσκολο πρόγραμμα
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΚΑΣ
Στον Ακρίτα Αχλάδας προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος και για την δύσκολη αρχή που έχει η ομάδα.
Συγκεκριμένα, στα πρώτα έξι ματς για το νέο πρωτάθλημα, ο Ακρίτας Αχλάδας θα δώσει 4 αγώνες εκτός έδρας και μόλις δύο εντός.
"Είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πρέπει να παλέψουμε. Είναι σημαντικοί οι πρώτοι αγώνες", αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας στον 3ο ομίλο
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Μπαϊραμίδης, Κεντζιόπουλος-Τέμης (Κοζάνης), 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Θεολόγου, Μιχαλόγλου-Καρυπίδης (Πέλλας), 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ: Μπουμαρσόπουλος, Ρεντόπουλος-Καρακώστας (Λάρισας), 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Μαστοροδήμος, Γκαρέλης-Ακρίβος (Λάρισας), 
ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Γκαραγκάνης, Γιαμούζης-Ατματζίδης (Πιερίας), 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: Τσετσίλας, Στεργιόπουλος-Μωϋσιάδης (Γρεβενών), 
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης-Δίπλαρης (Καρδίτσας)
Δείτε περισσότερα θέματα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: