ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Οι πρώτοι 30.000 "'έφεδροι" δημόσιοι υπάλληλοι από την Δευτέρα!!!

Σε καθεστώς εφεδρείας θα τεθούν 30.000 μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι με την πρώτη φάση της εφαρμογής που ολοκληρώνεται την Δευτέρα.
Σε εφεδρεία μπαίνουν υπάλληλοι, που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι το τέλος του 2013 και τα ένσημα και τα όρια ηλικίας που καθορίζει ο ασφαλιστικός τους φορέας.

Παράλληλα μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει επίσης να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακίνησης των υπαλλήλων των οργανισμών που καταργούνται ή συγχωνεύονται, αλλιώς… όλοι οι υπάλληλοι θα τεθούν άμεσα σε εφεδρεία!
Με χθεσινή εγκύκλιο το Υπουργείο Οικονομικών περικόπτει έως και 35% τους μισθούς των υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ, όπως σας είπαμε νωρίτερα στο star.gr, σε σύγκριση με το 2009.
Σε περίπτωση που μετά την περικοπή το μέσο κατά κεφαλή κόστος των αποδοχών ανά φορέα είναι μικρότερο των 1.900 ευρώ μηνιαίως, τότε θα ισχύει το όριο των 1.900 ευρώ. Δηλαδή η ποσοστιαία μείωση θα είναι μικρότερο από το 35%.
Star.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: