ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΑΣ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 4-0 (2-0) 4η αγωνιστική (videos)


Κυριακή: 27/ 11/ 2011
Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Κάστορας, ο οποίος επιβλήθηκε 4-0 του Πυρσού Γρεβενών και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τα Γρεβενά Αεράτα.
Οι «βυσσινί» άνοιξαν στο σκορ μόλις...

στο 13΄, με διπλή προσπάθεια του Μαλεγκάνου. Ο Τσούκλης του έδωσε την πάσα, ενώ ο Μακρής απέκρουσε το σουτ του. Ο Μαλεγκάνος όμως στην επαναφορά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τέγος βρήκε με βολέ τον Τζιώτζη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μακρή, πλασάροντας εύστοχα για το 2-0.

Στο 66΄ ο Πυρσός έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, καθώς ο Κοτζατίσογλου σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Τέγος απέκρουσε το σουτ του.Ο Κάστορας όμως συνέχιζε το… βιολί του και στο74΄ μετά από έξοχο συνδυασμό των Πολύζου και Καραμαλή, ο τελευταίος έκανε το 3-0. 
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τζιώτζης με σουτ, ύστερα από πάσα του Αντωνιάδη.
Διαιτησία: Μυριούνης, Ζαμπαλάς-Ευαγγελιάς (Ηπείρου)
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ: Τέγος, Καραμαλής, Γκούρλιας, Σιοπόβου, Παναγιωτίδης, Φλίνδρης (64’ Δινάδης), Αντωνιάδης, Καραβασίλης (46’ Πολύζος), Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος (46’ Μήλιος)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, Μπόζιαρης (62’ Πολύζος), Κυριακίδης (56’ Αλεξανδρής), Μπούκας, Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου (82’ Τσάνγκας), Γεωργίου Α., Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Δούμας, Μπλάντος.

Δείτε τα γκόλ σε video









Δείτε περισσότερα θέματα  
sentra.com
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: