ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ζητούν 4,5 εκατ. ευρώ... για τη ροζ ταινία του Σειρηνάκη!

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η ταινία πορνό, που γυρίστηκε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με τους υπεύθυνοι να ζητούν τώρα αποζημίωση… 4,5 εκατ. ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας παραγωγής, Ν. Σειρηνάκη!
Όπως σας είχαμε ενημερώσει τότε, στο κτελ που εκτελεί την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα γυρίστηκε ροζ ταινία εν αγνοία του οδηγού.
Το σενάριο ήταν ως εξής: Οι πρωταγωνιστές επιβιβάζονται σε λεωφορείο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Δυο «παιχνιδιάρες» φίλες αρχίζουν ερωτικό παιχνίδι με τρεις αγνώστους μπροστά τα μάτια των επιβατών.

Πάνω που γυριζόταν όμως η ταινία, ο οδηγός που δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει, σταμάτησε το ΚΤΕΛ στην άκρη, για να τους ζητήσει να σταματήσουν.
Η ταινία κυκλοφόρησε τελικά με τίτλο: «Όργια στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης».
Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ θεωρούν ότι το περιστατικό και κυρίως ο τίτλος της ταινίας τους προκάλεσε ηθική βλάβη, αφού πρόκειται για τρομερή δυσφήμιση και ζητούν το αστρονομικό ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Σειρηνάκης, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, έχει στα χέρια του ακόμα και το τιμολόγιο που του «έκοψαν» από τα ΚΤΕΛ για την ενοικίαση του λεωφορείου και αρνείται να πληρώσει, αφού όπως λέει: «Δεν αναφέρεται καν η λέξη ΚΤΕΛ, αλλά ΚΤΕΠ».
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: