ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σοκ: 57χρονος με σπάνια γενετική ασθένεια είναι γεμάτος φουσκάλες!!!

Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός 57χρονου που πάσχει από σπάνια ασθένεια και έχει γεμίσει σε όλο το σώμα του με φουσκάλες.
Ο Chandra Wisnu, πατέρας 4 παιδιών με καταγωγή από την Ινδονησία, δε βγαίνει σχεδόν καθόλου από το σπίτι του και όταν το κάνει καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό του για να μην τραβά τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων.
Το δράμα του 57χρονου ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών με φουσκάλες στην πλάτη. Στα 32 του είχε γεμίσει σε όλο του το σώμα. Πήγε σε δεκάδες γιατρούς και δερματολόγους για να δει τι ακριβώς του συμβαίνει και τον ενημέρωσαν πως πρόκειται για γενετική ασθένεια η οποία προέρχεται από ανωμαλία του νευρικού συστήματος.
Παρά τις ιατρικές συνταγές που ακολούθησε τελικά δεν κατάφερε να σταματήσει την εξάπλωση των φουσκάλων στο σώμα του.
"Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αγωγή για την κατάστασή μου. Επισκεπτόμουν τον ένα δερματολόγο μετά τον άλλο επειδή δεν ήξεραν πως να με θεραπεύσουν. Μετά από ένα διάστημα σταμάτησα να πηγαίνω σε γιατρούς αφού δεν υπήρχε λόγος να νοσηλεύομαι σε νοσοκομεία. Η ασθένεια έχει επηρεάσει απίστευτα τη ζωή μου. Κάθε φορά που έχει ζέστη τα εξογκώματα πολλαπλασιάζονται, με πιάνει φαγούρα και πονάω", είπε ο κ. Wisnu στη Sun.
"Ποτέ δεν με έχουν κοροϊδέψει ευθέως, ωστόσο με κοιτούν έντονα και με αποφεύγουν. Θυμώνω επειδή μου συμπεριφέρονται διαφορετικά από ότι στους άλλους. Φοβούνται μάλιστα μην κολλήσουν την ασθένεια. Για αυτό και βγαίνω σπάνια έξω", προσέθεσε.
Τέλος, λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή ωστόσο αν κάποια ιατρική ομάδα προσφερθεί δε θα αρνηθεί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: