ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ 6-1

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/2011, ώρα: 15.00΄μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
Σαρωτικός και πάλι ο Κτηνοτροφικός, διέλυσε κυριολεκτικά την Κιβωτό στο ντέρμπι της αγωνιστικής με το εντυπωσιακό 6-1.
Η Κιβωτός στο α΄ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους, προηγήθηκε και είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Το δυνατό παιχνίδι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιάσουν το γνωστό ρυθμό τους, παρόλη την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχαν.
Συμπερασματικά στο α΄μέρος το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με δυνατά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυο γκολάρες και το διαιτητή κ. Θάνο να δρα πυροσβεστικά και να «κρατάει» το παιχνίδι.
Στο β΄μέρος η Κιβωτός δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον εξοντωτικό ρυθμό τουΚτηνοτροφικού και προδωμένη από τις αμυντικές της αδυναμίες, υπέκυψε φυσιολογικά. Ο επιθετικός μονόλογος του Κτηνοτροφικού ανταμείφθηκε με άλλα 5 γκολ κι έτσι οι γηπεδούχοι αύξησαν σε 7 τους βαθμούς της διαφοράς.
Διαιτησία: Θάνος, Ρίγκος, Μωυσιάδης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)


Α΄ημίχρονο
6ο λεπτό- Πολύ ωραίο σουτ του Ξάνθου έξω απ’ την περιοχή, πέρασε άουτ.
23ο λεπτό- Κεραυνός του Τσαπατσάρη έξω απ’ την περιοχή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδερίδη.
24ο λεπτό- Ο Στεργιόπουλος με άψογο πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.
32ο λεπτό- Φανταστικό passing game των γηπεδούχων, η μπάλα από τον Τσαπατσάρηστρώθηκε στον Ελευθεριάδη που με βολίδα ισοφάρισε σε 1-1.
35ο λεπτό- Κόρνερ εκτέλεσε ο Αραβόπουλος από δεξιά, πλασέ στην κίνηση του Αλεξίου, πάνω στη γραμμή έσωσε ο Τσιάρας.
41ο λεπτό- Πολύ ωραίο σουτ του Μήττα πέρασε ελάχιστα άουτ.
44ο λεπτό- Φοβερή ατομική προσπάθεια του Ν. Κουλέτσου και ασίστ στον Αραβόπουλο, που μόνος προ του Γούναρη πλάσαρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Κτηνοτροφικού.
Β΄ημίχρονο
50ο λεπτό- Σέντρα του Παπαστέργιου από δεξιά, πλασέ στην κίνηση του Χαντάβα απέκρουσε οΣιδερίδης, για να έρθει ο Μήττας και με προβολή να γράψει το 2-1.
51ο λεπτό- Πολύ καλό σουτ του Αραβόπουλουπέρασε σύρριζα άουτ.
57ο λεπτό- Εκπληκτική ατομική προσπάθεια τουΜήττα από αριστερά και «πάρε βάλε» στον Ξάνθο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1.
60ο λεπτό- Αυτή τη φορά δημιουργός ήταν οΞάνθος και εκτελεστής ο Χαντάβας που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 4-1.
66ο λεπτό- Ο Μήττας με σουτ έξω απ’ την περιοχή πέτυχε το 5-1.
67ο λεπτό- Αποβάλλεται ο Βασιλειάδης με 2ηκίτρινη κάρτα.
75ο λεπτό- Φάουλ εκτέλεσε ο Ντοβατζίδης από το κέντρο του γηπέδου, κεφαλιά του Χαντάβα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Παπανικολάου από κοντά έγραψε το τελικό 6-1.
Εξαιρετική η διαιτησία κ. Θάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Νίκος Τόλης): Γούναρης, Παπαστέργιος, Κωστόπουλος, Σούλας (67΄Παπαγεωργίου), Ντοβατζίδης, Ελευθεριάδης, Τσιάρας, Μήττας, Ξάνθος (62΄ Παπανικολάου), Χαντάβας, Τσαπατσάρης (76΄ Παπαϊωάννου)
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ (Δ. Παπαρίζος):Σιδερίδης, Παπαδόπουλος (66΄Πανταζής), Βασιλειάδης, Αλεξίου, Σταμπολίδης, Ευγενίδης, Ν. Κουλέτσος, Αθ. Κουλέτσος, Αραβόπουλος, Στεργιόπουλος, Χάλλος,
Φώτης Μπαζάκας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: