ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ισόβια κάθειρξη για τον δολοφόνο του 63χρονου από τη Μεσοποταμία Καστοριάς!

Σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία που διετέλεσε συν τρια επιπλέον χρόνια για τις ληστείες που διέπραξε, καταδικάστηκε ο 37χρονος από την Καστοριά από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δυτικής Μακεδονίας, για τον φόνο 63χρονου ιδιοκτήτη Προπό από την Μεσοποταμία Καστοριάς. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του χωριού και οι συγγενείς του 63χρονου απαιτούσαν να
αποδοθεί δικαιοσύνη για την απώλεια τους.
Όλα συνέβησαν πριν ένα χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, όταν ο 37χρονος ελαιοχρωματιστής πραγματοποιούσε εργασίες βαψίματος στο σπίτι του θύματος.
Ο ίδιος αφού είχε κλειδιά της οικίας, εκείνο το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου, εισήλθε στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία. Ο 63χρονος ιδιοκτήτης, βρέθηκε νεκρός από την οικογένειά του το βράδυ της ίδιας μέρας στην πίσω πλευρά του σπιτιού σε μια μικρή αποθήκη με τραύματα στο κεφάλι. Όπως είπε ο ιατροδικαστής, το θύμα χτυπήθηκε με ξύλο 11 φορές προκαλώντας θανάσιμα τραύματα στο κρανίο.
Ο 37χρονος είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Τρικάλων και η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δυτικής Μακεδονίας έγινε το πρωί της Δευτέρας στην Κοζάνη. Μάλιστα τελευταία στιγμή βρέθηκε συνήγορος υπεράσπισης και δεν υπήρχε ούτε ένας μάρτυρας για την υπεράσπισή του. Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και από την πρώτη στιγμή πρότεινε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
kozani.tv
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: