ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ποιά γνωστή ηθοποιός χώρισε γιατί είναι bisexual;

Το ότι η πρόσφατα χωρισμένη ηθοποιός ένιωθε προδομένη και ταπεινωμένη από την απιστίατου συντρόφου της το γνωρίζαμε και φαινόταν!
Το ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή στην ηθοποιό άρεσαν και οι γυναίκες, ήταν κάτι που μας άφησε άφωνους!
Ακούστε πως έχουν τα πράγματα, γιατί τα κουτσομπολίστικα μέσα σήμερα έχουν βουίξει. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πολύ στενός φίλος της οικογένειας, η γνωστή ηθοποιός ήταν… bisexual!
Διαβάστε αναλυτικά και δείτε ποιά είναι...
Άλλο και τούτο! Το ότι η Demi Moore ένιωθε προδομένη και ταπεινωμένη από την απιστία του Ashton Kutcher το γνωρίζαμε και φαινόταν!Το ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή στην 48χρονη ηθοποιό άρεσαν και οι γυναίκες, ήταν κάτι που μας άφησε άφωνους!
Ακούστε πως έχουν τα πράγματα, γιατί τα ξένα tabloids σήμερα έχουν βουίξει. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πολύ στενός φίλος της οικογένειας, η Moore ήταν… bisexual!
Κοινώς, της άρεσαν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που «δεν έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε όπως το ήθελε από τον Ashton».
Μάλιστα μιλάει ακόμα και για… «ανοιχτό γάμο» ανάμεσα στο ζευγάρι!
«όλοι στο Hollywood γνώριζαν γι΄αυτή τη συμφωνία, αλλά οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να το κρατήσουν μυστικό από τον κόσμο».
Όπως τονίζει μάλιστα, την Demi την «έφτιαχνε» ο 33χρονος σύζυγος της να φλερτάρει και με άλλες γυναίκες, αρκεί να έπαιρνε κι εκείνη μέρος!
«Όλ΄αυτά τα χρόνια, το έκαναν να “δουλεύει” και σέβονταν ο ένας τον άλλον. Είχε πολύ πλάκα και το διασκέδαζαν».
Πότε χάλασαν τα πράγματα; όταν οι κουτσουκέλες του Ashton είδαν το φως της δημοσιότητας και έγιναν «βούκινο».
Μιλώντας στο CNN, η κωμικός Chelsea Handler, επιβεβαίωσε αυτό που υποστηρίζει και ο στενός φίλος της οικογένειας:
«Οι δυο τους περνούσαν καλά και με άλλες γυναίκες. Έκαναν πολλά τρίο, τα οποία κατέληξαν να γίνουν… “ντουέτα” με αποτέλεσμα η Moore να θιχτεί και να ζητήσει διαζύγιο».
Το «πιάσατε»; Την Moore δεν την πείραξε που ο Ashton την απάτησε με την 23χρονη Sara Leal, αλλά που δεν ήταν κι εκείνη παρούσα!
Τι άλλο θ΄ακούσουμε ακόμα;;;
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: