ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα!

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 
Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


Στα Νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στην Βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: