ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη σοκ: "Ήθελαν να φάνε τις καμένες σάρκες της"!!!

Νέα στοιχεία, που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, προκύπτουν από τις καταθέσεις των αδίστακτων σατανιστών, που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή την Κίρστι Θεολόγου.
«Ήθελαν να φάνε τις καμένες σάρκες της», κατέθεσε η πολιτειακή μάρτυρας, Μπερναντετ Λόκχαρτ, στο δικαστήριο μετά την συνομιλία της με την
16χρονη κατηγορούμενη που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της τρομακτικής αυτής υπόθεση προκαλείται όλο και μεγαλύτερος πόνος στους γονείς της Κίρστι, που μαθαίνουν με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη της κόρης τους.
Η κ. Λόκχαρτ, η πολιτειακή μάρτυρας που έχει αναλάβει να καταθέσει στο δικαστήριο την μαρτυρία της ανήλικης, η οποία θα δικαστεί χωριστά είπε:«Όταν η ανήλικη ρώτησε τον Βάγκνερ (έναν από τους κατηγορούμενους) γιατί χτύπησε την Κίρστι με πέτρα, αυτός απάντησε ότι επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε τους στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη».
Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες των καταθέσεων
Στον χώρο υπήρχε ένα αναμμένο κερί και οι δράστες προσεύχονταν γύρω από ένα μεγάλο τρίγωνο. Μετά την προσευχή ένας από τους δράστες έσφιξε τον λαιμό της 18χρονης Ελληνίδας, ενώ ένας άλλος της έδενε τα χέρια.
Η 14χρονη φίλη της, που νοσηλεύεται ακόμα, προσπάθησε να την βοηθήσει και τότε ένας από τους δράστες την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα. Τότε άρχισαν να χτυπούν με μια πέτρα την Κίρστι, την έριξαν ανάσκελα και την περιέλουσαν με πετρέλαιο…
Δυστυχώς, η συνέχεια είναι γνωστή...
Σύμφωνα με την ανήλικη οι δράστες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάνναβης.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: