ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πηγαδάκια Βρυξελλών μιλούν για νέα απάτη της Ελλάδας!!!

Ξαφνιάστηκε με την αιφνιδιαστική απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, να «αποφασίσει ο λαός» όλοι οι εταίροι αλλά και το ΔΝΤ.
Την ώρα που η Κομισιόν έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τον Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα, στα πηγαδάκια των Βρυξελλών κάνουν λόγο για νέα απάτη της Ελλάδας.
Παρόμοια είναι και η θέση της Γερμανίας. Παρόλο που σε επίσημη ανακοίνωση δηλώνει «είναι εσωτερική υπόθεση», στην πραγματικότητα είναι έτοιμη να… μας αφήσει στην μοίρα μας.
Έξαλλοι είναι και οι Βρετανοί με τους Times να εκτιμούν ότι το
δημοψήφισμα θα φέρει νέα κρίση στην Ευρώπη.
Το ΔΝΤ παγώνει τις διαπραγματεύσεις;
Απογοήτευση όμως έχει σημάνει και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το ΔΝΤ και ο εκπρόσωπος του IEF, κ. Νταλάρα, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την απόφαση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση τους έπιασε στον ύπνο…
Η κ. Λαγκάρντ παρόλο που είχε συνομιλήσει με τον κ. Παπανδρέου πολλές φορές δεν είχε καμία ενημέρωση.
Η εξέλιξη τινάζει στον «αέρα» την 6η δόση, ενώ στον «αέρα» βρίσκονται πλέον και η δανειακή σύμβαση, καθώς και το αν θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για το "κούρεμα" ο κ. Νταλάρα.
Τα κοινοβούλια της Ευρωζώνης είναι απρόθυμα να πάρουν αποφάσεις πριν το δημοψήφισμα, αφού η λογική λέει: «Γιατί να αποφασίσουμε εμείς να βοηθήσουμε, την ώρα που οι Έλληνες μπορεί να μην δεχτούν την βοήθεια μας;».
Με άλλα λόγια για ακόμα μια φορά η Ελλάδα είναι μετέωρη…
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: