ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: "Έχω χωρίσει γιατί το ήθελε ο γιός μου"!

Βίος και πολιτεία τα προσωπικά ξανθιάς Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι χώρισε επειδή... της το ζήτησε ο γιός της, πως φλερτάρει με μικρότερους, αλλά και ότι είχε σχέση με άνδρα κατά 13 χρόνια νεώτερό της!
«Έχω χωρίσει γιατί το ήθελε ο γιός μου», δηλώνει στο περιοδικό «People» η..
Χριστίνα Παππά, προσθέτοντας πως η ευτυχία του παιδιού της προέχει από την δική της.
Τι κι αν είναι 42 ετών; Η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχθεί πως την έχει φλερτάρει ακόμα και 23χρονος, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας σε σχέση της ήταν με 13 χρόνια μικρότερο! Άτσα σουξέ! Μωρέ καλά τα έλεγε η Σακελαρίου για τις 40άρες...
«Πριν από μία εβδομάδα ήμουν σε ένα μπαράκι με μια φίλη μου και με πλησίασε ένας 23χρονος, ο οποίος άρχισε να μου κάνει πολύ χαριτωμένα σχόλια. Εγώ γελούσα, όχι με αυτά που έλεγε, αλλά επειδή μου μιλούσε στον πληθυντικό. Μου έλεγε “αχ, πόσο μου αρέσετε, πόσο θέλω να σας ξαναδώ”», εξιστορεί η Χριστίνα στο περιοδικό και προσθέτει πως το φλερτ δεν είχε αίσια κατάληξη: «του είπα ευχαριστώ και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Τι άλλο θα μπορούσα να του πω; Ήταν μόλις 23 ετών!».
Παρά το ότι έχει δύο γάμους στην πλάτη της, η Χριστίνα δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά. «Αν και γι’ άλλη μια φορά θα πω “ποτέ μην λες ποτέ”, δεν είμαι αρκετά θετική στην ιδέα του γάμου. Έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές και έχω καταλήξει στο ότι δεν μου αρέσουν οι χοροί και τα πανηγύρια. Έτσι κι αλλιώς, είμαι πλέον μεγάλο παιδί. Είμαι μια γυναίκα 42 ετών, δεν μπορώ να παίζω την “μπεμπέκα”. Πατάω γερά στην γη και ξέρω ποια είμαι. Δεν έπαιξα ποτέ την ωραία και πολύ ειλικρινά λέω ότι δεν ένιωσα ποτέ ιδιαίτερα σέξι», αναφέρει. Ομολογουμένως, άλλη εντύπωση μας έδωσε στο ριάλιτι με τις... νοικοκυρές του ΑΝΤ1.
«Περνάω μια καλή περίοδο στη ζωή μου. Όμως, εμένα δεν μου κάνει καλό ο έρωτας γιατί όταν είμαι ερωτευμένη ξυπνούν μέσα μου καταστροφικά συναισθήματα», συνεχίζει η ηθοποιός και δεν απορρίπτει την ιδέα να κάνει τολμηρή φωτογράφηση όπως στο παρελθόν, αλλά... με πολύ ρετούς! «Μέσα σε δύο χρόνια το σώμα μου άλλαξε πολύ. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά δεν είμαι αυτή που ήμουν και δεν αισθάνομαι όπως στο παρελθόν», λέει και εξηγεί πως η συμμετοχή της στο «Dancing On Ice» είναι ένα είδος γυμναστικής για εκείνη.
Μιλώντας για την συμμετοχή της στο σόου του ΑΝΤ1, η Χριστίνα δεν κρύβει ότι έχει υπογράψει... συμβόλαιο - ασφάλεια ζωής όπως όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ ζήτησε πολλές φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει, ωστόσο, της άλλαξαν γνώμη λέγοντάς της πως ο κόσμος την αγαπάει.
Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: