ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στην ψάθα η Δήμητρα Λιάνη: γιατί πουλάει τη βίλα της

Δύσκολες ώρες περνάει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, που βλέπει τη περιουσία της να χάνεται. Γιατί κινδυνεύει να της πάρουν τη βίλα της Εκάλης;
Στις 16 Νοεμβρίου, η Δήμητρα Λιάνη θα δώσει την προσωπική της μάχη για να διασώσει τη πολυτελή βίλα της, που βγαίνει σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών της σε μη κυβερνητική οργάνωση, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες.
Μία από τις μεζονέτες που χτίστηκαν στη θέση της ιστορικής βίλας της Εκάλης κινδυνεύει να χάσει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς βγαίνει σε

πλειστηριασμό.
Τους τελευταίους μήνες η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είχε αναγκαστεί να αναζητήσει αγοραστές ώστε να πουλήσει τα τρεις μεζονέτες της, ανεπιτυχώς όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα τρία σπίτια της, και συγκεκριμένα αυτό που κατοικεί τα τελευταία χρόνια, βγαίνει στο σφυρί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, λόγω χρεών της σε μη κυβερνητική οργάνωση.
Όπως είναι φυσικό, το θέμα αυτό έχει καταρρακώσει ψυχολογικά τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σώσει τη βίλα της Εκάλης που της άφησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: