ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις την ώρα που οδηγούνταν στο κρατητήριο!

Ο χώρος αλλά και η παρουσία αστυνομικού φαίνεται πως εξίταραν τόσο δύο τοξικομανείς που παραβλέποντας το γεγονός ότι βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα περιπολικού, επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις την ώρα που οδηγούνταν στο κρατητήριο! Το ζευγάρι των τοξικομανών, η 44χρονη Τίνα Αρι και τον Οουαρντ Γουίντχαμ, εθεάθησαν σε δρόμο του Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, να προσπαθούν να συνεφέρουν έναν λιπόθυμο άνδρα. Κάποιος περαστικός θεώρησε σκόπιμο να καλέσει την αστυνομία κι έτσι κι έγινε.

Ο λιπόθυμος άνδρας διακομίσθηκε σε κοντινό νοσοκομείο ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο ζευγάρι, βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών χαπιών.
Ακολούθησε η σύλληψη τους, περάστηκαν χειροπέδες και το ζευγάρι οδηγήθηκε μέσα στο περιπολικό. Καθ΄οδόν για το αστυνομικό τμήμα, ο αξιωματικός διαπίστωσε, κοιτώντας τον καθρέπτη πως η κρατούμενη είχε εξαφανιστεί από το οπτικό του πεδίο και ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Όπως αποκρίθηκε η ίδια, ήταν κουρασμένη και δεν μπορούσε να στηρίξει το κεφάλι της, γι΄αυτό και έγειρε στην αγκαλιά του συντρόφου της.
Ωστόσο, όταν ο αστυνομικός απέκτησε καλύτερη οπτική επαφή, λόγω του ανηφορικού δρόμου απ΄όπου περνούσε το όχημα – οπότε και άλλαξε η οπτική γωνία του – διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε απλά γύρει στα πόδια του συγκρατούμενού της αλλά ασχολιόταν με το διεγερμένο πέος του. Αν και οι δύο τους είχαν πισθάγκωνα δεμένα τα χέρια με χειροπέδες, ο κρατούμενος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και η γυναίκα του έκανε στοματικό έρωτα!
Ο αστυνομικός ατάραχος τους διέταξε να σταματήσουν και συνέχισε την πορεία του ενώ δεν απαγγέλθηκαν περισσότερες κατηγορίες στους επίδοξους... πορνοστάρ τοξικομανείς.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: