ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο Νίκος Αλέφαντος για ΠΑΟΚ, ΠΑΣΟΚ και Κάρολο Παπούλια...

• Πρώτα θα πω για τα ποδοσφαιρικά και στο τέλος θα πω για τα φοβερά πολιτικά συνθήματα στο Καραϊσκάκη, διότι με ρωτάει ο Σινάνογλου γι’ αυτά. Επειδή εγώ μια ζωή ήμουν ΠΑΣΟΚ.
• Καταρχήν, ήταν μεγάλη επιτυχία του Αναστόπουλου, εντυπωσιακό σερί μία ομάδα με αυτό το υλικό να έχει παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στην Κρήτη με την ΑΕΚ και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ηττηθεί, να έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, στα 3 αυτά σερί ματς.
• Στο α’ ημίχρονο δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός και ας είχε την κατοχή της μπάλας. Είναι γνωστές οι απόψεις μου για την κατοχή της μπάλας. Και η Τσέλσι είχε κατοχή χθες, αλλά στην κόντρα η Άρσεναλ της έριξε 5 γκολ! Τη μπάλα την πήγαινε παράλληλα ο Ολυμπιακός, πίσω, δεξιά, αριστερά, αλλά στην ουσία δεν μπορούσε να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας του ΟΦΗ. Καταλήγανε σε σέντρα λοιπόν και καθάριζαν ο Ταυλαρίδης με τον Γεωργίου.

• Είχαν κλείσει όλους τους χώρους οι παίκτες του ΟΦΗ. Παίζανε μία άμυνα χωρίς κλοτσιές, χωρίς βρόμικο παιχνίδι, και χωρίς να πετάνε τη μπάλα στα περιστέρια, μόλις την έπαιρναν προσπαθούσα να βγουν στην αντεπίθεση. Είχε σημαντικές απώλειες όμως ο ΟΦΗ, του έλειπε ο Σουμπίνιο που ήταν ο καλύτερός του, έλειπε και ο γρήγορος μπροστά, ο Παπουλής.
• Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερους παίκτες από τον ΟΦΗ και έβαλε 2 γκολ. Όμως εκεί πιστέψανε στον Ολυμπιακό ότι το ματς τελείωσε και άρχισαν να σκέφτονται το ματς με την Ντόρτμουντ. Ο ΟΦΗ δεν κατέθεσε τα όπλα, έκανε 2 καλές αλλαγές ο Αναστόπουλος, το γύρισε σε 4-4-2, έκανε και τις γκέλες στα στημένα πάλι η άμυνα του Ολυμπιακού, 2-2 το ματς σε χρόνο ντε-τε. Και λίγο έλειψε να γίνει 2-3 αμέσως μετά με την κεφαλιά του Καπάνταη!
• Για τον Μαρκάνο τι να πω, 2 μέτρα μπόι και δεν καθαρίζει στις κεφαλιές. Τρομερό πράγμα. Ο δε Κοστάντζο, δεν υπάρχει τερματοφύλακας Κοστάντζο για τον Ολυμπιακό, τα έχω πει πενήντα φορές, από το καλοκαίρι τα είχαμε δει, έπρεπε να έχει πάρει κι άλλο γκολκίπερ ο Ολυμπιακός. Και εν πάση περιπτώση, γιατί τον βάζει συνέχεια! Ας βάλει άλλο, πόσο χειρότερα να πάει…
• Έχουμε μεγάλο ματς την Τρίτη, ελπίζω αυτό το χαστούκι που φάγαμε και οι 2 βαθμοί που πετάξαμε στο πρωτάθλημα, να πεισμώσουν τους παίκτες και να ρεφάρουν στη Γερμανία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει μαζεμένα, να παίξει με σκοπιμότητα, να χτυπήσει την Ντόρτμουντ στην κόντρα, να έχει 4 χαφ και όχι 3 χαφ, διότι άμα πάμε επιθετικά εκεί, φοβάμαι ότι θα φάμε πολλά απέναντι σε αυτήν την ομάδα στην έδρα της…
• Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το Δεκέμβρη ή το καλοκαίρι έναν παικταρά οργανωτή στα χαφ, ώστε να μην στηριζόμαστε μόνο στον Ιμπαγάσα. Μεγάλωσε ο Αργεντινός, δεν μπορεί να βγάζει συνεχόμενα καλά 90λεπτα.
• Ο Φετφατζίδης πρέπει να βάλει μυαλό διότι αυτοκτονεί ποδοσφαιρικά. Περιφέρεται ασκόπως. Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που τον είχα συμβουλέψει. Δεν έχει φτιάξει τα πόδια του, δεν έχει φτιάξει τα σουτ του, δεν μπουκάρει, φοβάται, δεν ξέρω τι φοβάται… Χαραμίζει το ταλέντο του.
• Πάμε τώρα στα πολιτικά συνθήματα στο Καραϊσκάκη. Εγώ είμαι χρόνια ΠΑΣΟΚ, ήμουν φανατικός με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όμως όταν ο ελληνικός λαός πεινάει, όταν τους κόβεις τους μισθούς και τις συντάξεις, όταν τους πνίγεις με τους φόρους, όταν τους χτυπάς συνεχώς στο κεφάλι, όταν σε υποδουλώνει η Ευρώπη και κάνεις ό,τι σου λένε, όταν ετοιμάζεσαι τώρα να φέρεις κι άλλα μέτρα, σήκω φύγε, δεν πάει άλλο! Έχει δίκαιο ο κόσμος. Έχει δίκαιο ο κόσμος. Δεν πάει άλλο με τίποτα.
• Μην κάθεστε γαντζωμένοι στις καρέκλες και γελοιοποιείστε, σήμερα σας πετάνε γιαούρτια, αύριο θα χυθεί αίμα, τον βλέπω εξαγριωμένο το λαό. Για να μην χάσετε τους βουλευτικούς σας μισθούς και τα υπουργικά εισοδήματα, κάθεστε γαντζωμένοι ρε. Γρήγορα εκλογές! Τέρμα. Να αποφασίσει ο λαός γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια και όχι τα ψέματα που μας έλεγε ως αντιπολίτευση ο Γιώργος.
• Κι εσύ Παπούλια, το ωραιότερο που έχεις να κάνεις, είναι να παραιτηθείς και να πεις «κύριοι δεν αντέχω άλλο». Αυτό πρέπει να κάνεις ώστε να πάμε σε εκλογές. Ο Παπούλιας τα τσεπώνει τα 300 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ ο κόσμος πεινάει! Κάντε εκλογές, καταστρέψατε την ελληνική κοινωνία, δεν μπορείτε να παραμένετε στις καρέκλες σας άλλο. Δεν σας θέλει ο λαός.
katimagiko.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: