ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Παρελθόν ο Φράγκος από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή...

Επέστρεψε ο Σπυρογιάννης!!!
Ο Βασίλης Σπυρογιάννης θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Παρουσία του Γιώργου Ξενίδη, αντιπροσωπείας του Γυμναστικού Συλλόγου, αλλά και του γενικού αρχηγού, Εμπενίζερ Χάγκαν πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, το απόγευμα της Δευτέρας 31/10, υπό τις οδηγίες του Σπυρογιάννη. Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των "κυανόλευκων" πάρθηκε εδώ και καιρό.
"Παρών" στη Μίκρα ήταν επίσης και ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου. Όσο για τον Σπυρογιάννη, θα πρέπει να υπενθυμισθεί ότι ήταν ο περσινός προπονητής της δεύτερης ομάδας και
μετράει συνολικά 17 χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου. Το καλοκαίρι και μέχρι πρότινος, είχε αποστασιοποιηθεί από τις δράσεις του Γηραιού, για να επανέρθει χτες. Ο Γιώργος Ξενίδης τον εμπιστεύεται και το απέδειξε με την απόφασή του να τον επαναφέρει.


Φράγκος: "Ήταν τιμή μου…"
Ο Χρήστος Φράγκος αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, από την Δευτέρα 31/10. Ο προπονητής, που ήταν υπεύθυνος για τα παιδιά που αποτελούσαν την ομάδα του Ηρακλή μέχρι αυτό το σημείο, στην οποία ήταν νεαροί από τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα, δεν θα συνεχίσει να τους κοουτσάρει. Άλλωστε, ήταν κάτι που αναμενόταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας (31/10) ο Φράγκος πήγε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και είχε συνάντηση με δυο μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης, που θα αναλάβει τη διοίκηση του ΓΣ, όπου και ενημερώθηκε για την απόφαση τους. "Με τίμησαν με τα λόγια τους. Μπορεί να μην ήμουν στην οικογένεια του Ηρακλή, αλλά τους ευχαριστώ", είπε μεταξύ άλλων ο Φράγκος στο acadimies.gr, με αφορμή τη συνάντηση, αλλά και την αποχώρηση του, η οποία έγινε σε κλίμα συγκίνησης.


Σε φορτισμένο κλίμα ο αποχαιρετισμός
Ο Φράγκος πήγε στη Μίκρα, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες, δηλαδή τα παιδιά με τα οποία πορεύτηκε όλο αυτό το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τις 13 Ιουλίου, οπότε και έγινε η "πρώτη" του Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Ξενίδης. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, είχε μάλιστα μία συζήτηση με τον Φράγκο. Τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και μάλιστα του μετέφερε το γεγονός ότι ενθουσιάστηκε πάρα πολύ από την ομάδα στο φιλικό της Κυριακής (30/10) κόντρα στο Πυρσό στα Γρεβενά και του είπε ακόμη ότι του άρεσε αυτό που είδε, αλλά επειδή δεν είχε δουλέψει μαζί του κατά το παρελθόν, θεώρησε σωστό αλλά και σκόπιμο να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που τον ξέρει, όπως είναι ο Σπυρογιάννης.


Ο Φράγκος ευχήθηκε στους παίκτες καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που με έφεραν στον Ηρακλή, να ευχαριστήσω τα παιδιά, που τους θεωρώ συνεργάτες μου, όλους τους φροντιστές και τους βετεράνους παίκτες, ορισμένους τουλάχιστον, που με στήριξαν πραγματικά. Όπως είχα πει εξ αρχής, εγώ ήρθα για να βοηθήσω, πιστεύω ότι άφησα παρακαταθήκη για το μέλλον. Πέτυχα και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, συγκροτώντας μια ποδοσφαιρική ομάδα και παραδίδοντάς την έτοιμη, τηρουμένων των συνθηκών.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Γκιζέλη και Χάγκαν, αφού ο τελευταίος στήριξε τις ακαδημίες και ήταν κοντά μας. Ήταν τιμή μου που ασχολήθηκα όλο αυτό το διάστημα σε μία μεγάλη ομάδα. Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή, να δουν την ομάδα εκεί που πρέπει και εκεί που της αξίζει. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα", κατέληξε ο Φράγκος.


Συνεχίζει ο Γκιζέλης
Παράλληλα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο επίσημος Ηρακλής προχώρησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα βρίσκονται στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιώργος Ξενίδης και τα μέλη της Επιτροπής, παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας το τεχνικό Επιτελείο. Πέρα από τον Βασίλη Σπυρογιάννη, βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει εκ νέου ο Φώτης Γκιζέλης.


Γενικός αρχηγός ο Χάγκαν
Κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει στο πόστο του. Μένει στην ομάδα. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Εμπενίζερ Χάγκαν. Γιατρός της ομάδας θα είναι ο Κώστας Μανώλογλου, ενώ φυσικοθεραπευτής θα είναι ο Σπύρος Μυλωνάς. Φροντιστής θα είναι επίσης ο Λεωνίδας Πανίδης. Όπως υπογραμμίζεται, στο προσεχές διάστημα θα εξεταστεί το αν θα χρειαστεί η περαιτέρω στελέχωση του επιτελείου.


"Μ‘ εσάς θα προχωρήσουμε"
Εκείνο το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτό που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής πρώτης προπόνησης από την πλευρά των ανθρώπων του ΓΣ, που έχουν αναλάβει καθήκοντα. "Μ ‘ εσάς θα προχωρήσουμε", ήταν το κεντρικό νόημα των όσων ειπώθηκαν προς τους νεαρούς παίκτες. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Φράγκος με δηλώσεις του την Κυριακή στα Γρεβενά, αλλά και όλο το διάστημα που κατείχε την τεχνική ηγεσία, επισήμανε ότι αξίζουν αυτά τα παιδιά να έχουν θέση στο ρόστερ του Ηρακλή. Βέβαια, στην ανοικτή συγκέντρωση ο Ξενίδης πέρα από την απόφαση για παράταση, που ζητήθηκε από την ΕΠΟ, είπε ότι θα γίνουν μεταγραφές. Δεν αναφερόταν φυσικά στον Ιανουάριο, όπου επιτρέπονται μόνο δύο μεταγραφές, αλλά στην τωρινή περίοδο.
acadimies.gr 
Δώρα Ιωακειμίδου
Με πληροφορίες από την Metrosport
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: