ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ηρακλής: Ανακοίνωση κατά του Παναγιώτη Μπιτσαξή!!!

Στο «στόχαστρο» του ΓΣ Ηρακλής βρέθηκε ο γ.γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής ο οποίος απείλησε το Γηραιό με… έξωση από το Καυτανζόγλειο σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εγγυήσεις ότι δε θα δημιουργηθούν επεισόδια ανάλογα με αυτά της Κυριακής, όταν οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ εντός του γηπέδου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» κάνουν λόγο για επιλεκτική ευαισθησία και σημειώνουν «…ότι καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που η ελληνική κοινωνία απαιτούσε επιτακτικά την πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αυτός σφύριζε αδιάφορα».
Αναλυτικά:
«Παρ’ ότι ένας ιστορικός σύλλογος όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν θα πρέπει να μπαίνει σε αντιπαράθεση με διορισμένους κυβερνητικούς υπαλλήλους , ωστόσο η υπομονή έχει και τα όρια της . Η επιλεκτική ευαισθησία του κ. Μπιτσαξή έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προηγούμενο .
Υπενθυμίζουμε στον ευρέθιστο κ. Μπιτσαξή ότι καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που η ελληνική κοινωνία απαιτούσε επιτακτικά την πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αυτός σφύριζε αδιάφορα . Το μόνο που έπραξε ήταν να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ατιμωρησία , την επιλεκτική επιβολή ποινών και την έκδοση μεσοβέζικων αποφάσεων , προκαλώντας μάλιστα την αντίδραση ακόμα και του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Γερουλάνου.
Υπενθυμίζουμε επίσης , την τήρηση σιγής ιχθύος και την παντελή έλλειψη ανάλογης αντίδρασης από την πλευρά του διορισμένου κ. Μπιτσαξή στα κατά καιρούς έκτροπα σε δημόσια στάδια και όχι μόνο , με αποκορύφωμα φυσικά τα εκτεταμένα επεισόδια στον περσινό τελικό της ντροπής του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ , που εκτυλίχθηκαν ενώπιον του και τα οποία ο ίδιος παρακολουθούσε ατάραχος.
Τέλος , οι διορισμένοι υπάλληλοι των υπουργείων θα αποκτήσουν το ηθικό δικαίωμα να ομιλούν με στόμφο για αποπομπές – τιμωρίες και να θέτουν αυστηρά τελεσίγραφα, μόνο αφού καταφέρουν το αυτονόητο, να διασφαλίσουν δηλαδή την ισονομία και την ισότητα στον ελληνικό αθλητισμό .
Υ.Γ. Πράγματι, η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έχει εξαντληθεί . Αυτό που απομένει είναι να το συνειδητοποιήσουν επιτέλους όσοι προκλητικά επιμένουν να βλέπουν το δένδρο και όχι το δάσος».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: