ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μήνυση και αντίο από Ροναλντίνιο!!!

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει (στη Βραζιλία και όχι μόνο) το θέμα με το βιντεάκι που κυκλοφόρησε στο Διαδύκτιο και δείχνει τον Ροναλντίνιο να αυτοϊκανοποιείται ενώ μιλά στον υπολογιστή του μέσω κάμερας.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μάλιστα, του Βαλντερλέι Λουξεμπούργκο, προπονητή του “Ρόνι” στη Φλαμένγκο, οι ερωτήσεις περί του θέματος έπεφταν βροχή:
«Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα του Ροναλντίνιο. Δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνει ο κάθε παίκτης μου στον υπολογιστή του, όταν δεν βρίσκεται και με την αποστολή της ομάδας αλλά στο σπίτι του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απομακρυνθώ προτού αυτός εκραγεί!» τόνισε και η αίθουσα σείστηκε από τα γέλια που συνεχίστηκαν όταν ο Βραζιλιάνος προπονητής αναρωτήθηκε σε “πηγαδάκι” με τους δημοσιογράφους: «Εχω μια ερώτηση για σας Ποιος είδε το βίντεο του Ροναλντίνιο; Πόσο μεγάλο είναι; (όχι το βίντεο…)».
Την ίδια στιγμή, ο Ροναλντίνιο ζήτησε από το νομικό τμήμα της Φλαμένγκο βοήθεια και κατέθεσε ταυτόχρονα μήνυση στην αστυνομία. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Ροναλντίνιο έχει πέσει θύμα μοντάζ στο βίντεο που τον δείχνει να αυνανίζεται.
«Ζητούμε τη βοήθεια των αρχών σε αυτή την υπόθεση, μιας και ο Ροναλντίνιο έπεσε θύμα μοντάζ και αυτό είναι έγκλημα. Ακόμη και να μην ήταν μοντάζ, πρόκειται για έγκλημα καθώς είναι προσωπικό δεδομένο. Είναι έγκλημα που προσπαθεί να επιτεθεί στην εικόνα και την τιμή του Ροναλντίνιο» τόνισε ο Ραφαέλ ντε Πίρο, αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο για νομικά θέματα, ενώ ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς, από την Ιταλία όπου βρίσκεται τόνισε σχετικά: «Βρίσκομαι στο Μιλάνο και δεν μαθαίνω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, αλλά είναι πραγματικά εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει. Θα λάβω τα απαραίτητα μέτρα όταν επιστρέψω στη Βραζιλία»…
Ο Ροναλντίνιο εξέδωσε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «Μια μέρα πριν η προσωπική μου ιστοσελίδα προσβλήθηκε από hackers. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι, αλλά είναι περίεργη σύμπτωση. Πιστεύω, δε, πως σύντομα οι υπεύθυνοι για το χυδαίο βίντεο θα τιμωρηθούν. Η Φλαμένγκο και οι δικηγόροι μου έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος. Εγώ πλέον θα συγκεντρωθώ στο να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα».


Τα χρωστούμενα και οι τάσεις αποχώρησης
Πέραν του συγκεκριμένου θέματος, υπάρχει ασφαλώς και το αγωνιστικό. Ο Ροναλντίνιο φέρεται να έχει χάσει την υπομονή του. Ηδη του χρωστούν 4 μήνες συμβολαίων και το ποσό έχει πλέον ξεπεράσει τα 3 εκατ. ριάλια. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού κυριαρχεί στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και συνδέεται με τα παραπάνω και ο Ρομπέρτο Ασίς υπογραμμίζει:
«Ο Ροναλντίνιο κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί για την ομάδα. Το πρόβλημα είναι μεταξύ της Φλαμένγκο και της Τράφικ. Περιμένουμε να το λύσουν, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της. Ολα όσα ακούγονται είναι υποθέσεις. Λόγια… Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Εχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο και είναι το μόνο που μπορώ να πω».
Οσον αφορά τη συμπεριφορά του Ροναλντίνιο, εδώ και παραπάνω από δύο μήνες έχει προκαλέσει πολλές κριτικές εντός του συλλόγου. Η αγωνιστική πτώση του και οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του αποδίδονται στις αυξανόμενες ολονύχτιες γιορτές του. Αρκετοί λένε πως επειδή δεν πληρώνεται από την Τράφικ δεν παίζει κιόλας αυτό που μπορεί, ενώ τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό φαντάζουν ως το κερασάκι στην αποχαιρετιστήρια τούρτα.
centra


Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: