ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το πρώτο σχολείο του σεξ!!!

«Εχετε εκπαιδεύσει το μυαλό, τους μυς, το σώμα σας, όμως πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων πάνω σε αυτό που έχει πραγματική αξία;» Με αυτό το μήνυμα υποδέχεται μέσα από την ιστοσελίδα του τους μελλοντικούς σπουδαστές του το πρώτο σχολείο του σεξ που άνοιξε τις πύλες του στην Αυστρία.

Μόλις μισή ώρα έξω από τη Βιέννη, το Austrian International School of Sex φιλοδοξεί να κάνει τους μαθητές του άσους στο κρεβάτι. «Αν και τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν αρχαία και σύγχρονη ιστορία του σεξ, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πώς να γίνει κανείς καλύτερος εραστής.
Σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές χαδιών, ανατομικά χαρακτηριστικά είναι τα βασικά μαθήματα της σχολής» λέει η διευθύντρια της AISOS Ιλβα Μαρία Τόμσον, υπογραμμίζοντας ότι η διδασκαλία γίνεται με σωματική επαφή. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τους φοιτητές να αναπτύξουν πρακτικά ταλέντα που θα αλλάξουν όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και τις ζωές των συντρόφων τους. Με λίγα λόγια, διδάσκουμε την τέχνη της προσφοράς και της αποδοχής σεξουαλικής απόλαυσης» προσθέτει.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο. Το κάθε εξάμηνο περιλαμβάνει πέντε μαθήματα («Σεξουαλικές τεχνικές Ι & ΙΙ», «Σεξουαλικό μασάζ», «Ιστορία του σεξ» και «Σεμινάρια για προχωρημένους»), καθένα εκ των οποίων χωρίζεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Τα δίδακτρα του εξαμήνου είναι 1.400 ευρώ και περιλαμβάνουν διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρη διατροφή και δωρεάν προϊόντα αντισύλληψης.
Με επιπλέον 500 ευρώ, ο σπουδαστής μπορεί να εξασφαλίσει μονόκλινο δωμάτιο στην εστία του AISOS, η οποία στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο του 18ου αιώνα και μπορεί να φιλοξενήσει ώς είκοσι φοιτητές. Αν τώρα κάποιος προλαβαίνει μόνο τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει πρόγραμμα Σαββατοκύριακου με 250 ευρώ, ωστόσο τι να μάθει κανείς σε δύο μέρες...
Η διδασκαλία γίνεται ως επί το πλείστον στη γερμανική γλώσσα, ωστόσο κάποιες διαλέξεις guest καθηγητών ενδέχεται να γίνονται και στην αγγλική, γι' αυτό είναι απαραίτητο οι μαθητές να μιλούν και αγγλικά, έστω και σε επίπεδο αρχαρίων. Για την απόκτηση πτυχίου, οι φοιτητές οφείλουν να έχουν περάσει με επιτυχία γραπτές εξετάσεις σε κάθε μάθημα χωριστά.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: