ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αναβλήθηκε για αύριο το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών!

Το απόλυτο χάος. 
Μια ακόμα ημέρα με την χώρα ακυβέρνητη και χωρίς πρωθυπουργό. Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς ενώ προσήλθαν στο προεδρικό μέγαρο για να ανακοινώσουν το όνομα του κ .Φ. Πετσάλνικου στην θέση του νέου πρωθυπουργού.
Και ενώ ο Α. Σαμαράς είχε συμφωνήσει έστω με
βαριά καρδιά στην «λύση» αυτή ξαφνικά ανακοινώνεται ότι η σύσκεψη διαλύεται και μάλιστα άδοξα και θα επαναληφθεί αύριο στις 10 το πρωί.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν ο λόγος της αναβολής είναι η εξεύρεση μιας άλλης λύσης καθώς μόλις ακούστηκε το όνομα του κ .Πετσάλνικου ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και μέσα στην ΝΔ.
Η επεισοδιακή αποχώρηση του Γ.Καρατζαφέρη και αυτή με την σειρά της στην ένταση και ενδεχομένως στην αναβολή της ανακοίνωσης επιτέλους της ΝΔ.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει ξεσπάσει η πρώτη μεγάλη δημόσια σύγκρουση ΠΑΣΟΚ -ΝΔ με το... θεωρητικό και άνευ σημασίας πλέον ερώτημα: Απέρριψε ή όχι η ΝΔ την πρόταση για Παπαδήμο.
Η ΝΔ με δηλώσεις του κ.Μιχελάκη αλλά και του γραμματέα της ΝΔ κ. Λυκουρέντζου μιλά για σπέκουλα» του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο κ.Λυκουρέντζος κατάγγειλε και την κρατική τηλεόραση γιατί όπως είπε μιλά για κορυφαία στελέχη της ΝΔ που θα μετάσχουν στην νέα κυβέρνηση.
Έτσι η χώρα παραμένει στο αστερισμό του απόλυτου παραλογισμού χωρίς πρωθυπουργό, χωρίς κυβέρνηση και την πολιτική ελίτ να δηλώνει περίπου αναρμόδια.
Δείτε περισσότερα θέματα
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: