ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το αστείο με το στρινγκ χώρισε παντρεμένο ζευγάρι!

Για πλάκα ξεκίνησε, αλλά τελικά οδήγησε σε χωρισμό! Πρωταγωνιστές της ιστορίας δύο Πατρινοί που πριν από μερικές εβδομάδες θέλησαν να κάνουν πλάκα σε φίλο τους, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τα καράβια! Ενώ λοιπόν πήγαιναν και οι τρεις βόλτες με το αυτοκίνητο του ναυτικού, ο ένας άνοιξε το ντουλαπάκι του οχήματος και τοποθέτησε στο εσωτερικό του ένα εσώρουχο στρινγκ (και μάλιστα «καυτό»)! Ο ναυτικός... δεν το πήρε χαμπάρι (δεν κοίταξε στο ντουλαπάκι), οι φίλοι του πίστευαν πως... κάποια στιγμή θα το δει και έτσι το άφησαν εκεί... και περίμεναν! Μόνο που αυτή που το ανακάλυψε ήταν η σύζυγος!
Μόλις η γυναίκα του ναυτικού είδε το «μικροσκοπικό» εσώρουχο, έγινε...
το έλα να δεις! Ο άνδρας δεν ήξερε τι να πει, η σύζυγός του ισχυριζόταν πως της έλεγε ψέματα, συζήτησε με τους φίλους του αυτό που του συνέβη, εκείνοι του αποκάλυψαν την αλήθεια και, όπως ήταν φυσικό, ο ναυτικός... έπεσε από τα σύννεφα!
Τους έπεισε να ομολογήσουν στη σύζυγό του την «πλάκα», αλλά εκείνη δεν άλλαζε γνώμη ! Πίστευε πως και οι φίλοι... ήταν στο κόλπο! Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι να οδηγείται στο Δικαστήριο για την έκδοση διαζυγίου. Οι φίλοι που έκαναν την πλάκα ελπίζουν πως, έστω και την τελευταία ώρα, η γυναίκα του ναυτικού θα μεταπεισθεί! Άλλωστε, και οι δύο φίλοι ορκίζονταν σε ό,τι έχουν ιερό πως εκείνοι είχαν την ιδέα της τοποθέτησης του εσωρούχου... στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.
Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: