ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χαμόγελα χαράς για την οικογένεια της Όλγας Φαρμάκη

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Ολγας Φαρμάκη μετά τη δραματική εβδομάδα με τη μικρότερη αδελφή της στην Εντατική.
Χαμόγελα ευτυχίας και ανακούφισης για την οικογένεια της Γωγώς Φαρμάκη! Μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη η μικρότερη αδελφή της Ολγας Φαρμάκη από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα που εκπυρσοκρότησε και τη χτύπησε στη βουβωνική χώρα, η όμορφη ηθοποιός συνήλθε χθες από την καταστολή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τη Δευτέρα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η γλυκιά Γωγώ φαίνεται πως στάθηκε δυνατή και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της. Από την περασμένη εβδομάδα η Γωγώ βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του
ΝΙΜΙΤΣ, με τους ιατρούς του νοσοκομείου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν τη ζωή του κοριτσιού αφού η σφαίρα που διαπέρασε το κορμί της της είχε προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι πρώτες ώρες ήταν τόσο κρίσιμες για τη Γωγώ, που οι γιατροί ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού έδιναν μεγάλη μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία. Τελικά, όλα πήγαν κατ’ ευχή.
Η Γωγώ την περασμένη Τρίτη οδηγήθηκε στο χειρουργείο, με την οικογένειά της να περνάει ώρες αγωνίας στον προθάλαμο. Τραγική φιγούρα η Ολγα Φαρμάκη που δεν σταμάτησε να κλαίει και να προσεύχεται. «Μόνο να γίνει καλά η αδελφούλα μου» έλεγε ξανά και ξανά το όμορφο μοντέλο. Μέχρι και χθες το πρωί, η οικογένειά παρακαλούσε την Παναγία να κάνει καλά τη Γωγώ.
Οι προσευχές της εισακούστηκαν και η όμορφη κοπέλα αντέδρασε. «Ανοιξε τα μάτια της, κούνησε τα πόδια και τα χέρια της και προσπάθησε να μιλήσει» λέει στην «Εspresso» ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής Στάθης Τσοχαταρίδης και επισημαίνει:
«Η κατάσταση της Γωγώς είναι καλύτερη απ’ ό,τι περιμέναμε. Οι λειτουργίες του εγκεφάλου της είναι φυσιολογικές, τα ζωτικά της όργανα δεν έχουν επηρεαστεί και επομένως τη Δευτέρα θα βγει από την Εντατική».
Πρώτη στο δωμάτιο μπήκε η μαμά της Γωγώς που δεν σταμάτησε να κλαίει από χαρά όταν η λατρεμένη της κόρη άνοιξε τα μάτια της και την κοίταξε. Αμέσως μετά μπήκε η Ολγα.
Η συγκίνηση του μοντέλου ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Εξω από το δωμάτιο της Εντατικής περιμένουν δεκάδες φίλοι της Γωγώς για να τη δουν και να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: